Saturday, April 20, 2024

Prezentator al televiziunii de stat ruseşti şochează: „Avem 500 de focoase nucleare, care ar asigura distrugerea SUA şi a tuturor ţărilor NATO. La ce avem nevoie de o lume, dacă Rusia nu e în ea?”

Must Read

Un prezentator al unei emisiuni săptămânale a televiziunii ruseşti de stat şi-a început emisiunea cu o declaraţie şocantă, care face referire clară la un război nuclear, într-un moment în care toată lumea a condamnat acţiunile lui Putin, care a pus în stare de alertă forţele de “descurajare nucleară”.

Dmitri Kiselyov, prezentator al programului săptămânal „Vesti Nedeli”, şi-a început segmentul prin a aproba acţiunile lui Putin, ba chiar făcând declaraţii care par a-l încuraja pe liderul de la Kremlin să pornească un conflict nuclear.

„Submarinele noastre sunt capabile să lanseze peste 500 de focoase nucleare, ceea ce garantează distrugerea SUA și a tuturor țărilor NATO. De ce avem nevoie de o lume dacă Rusia nu este în ea?”, a spus Kiselyov, potrivit The Moscow Times, citat de Fanatik.

Președintele Vladimir Putin a anunțat că forțele de descurajare nucleară ale Rusiei sunt în „alerta maximă”, invocând „declarațiile agresive” și sancțiunile economice impuse Moscovei de către NATO.

- Advertisement -

Statele Unite ale Americii au condamnat acțiunile lui Vladimir Putin, acuzându-l pe liderul de la Kremlin că invocă amenințări care nu există, de fapt, pentru a-și justifica agresiunile.

În urma invaziei la scară largă a Ucrainei de către Rusia, începută joia trecută, Occidentul a decis să adopte sancțiuni împotriva Rusiei. Acestea vizează și instituțiile financiare, eliminând unele bănci rusești din sistemul internațional de transfer de bani SWIFT.

Sancțiunile impuse împotriva Rusiei au avut consecințe asupra economiei țării, valoarea rublei scăzând considerabil.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x