Tuesday, May 30, 2023

Putin a reuşit inimaginabilul: a unit galeriile de fotbal, care luptă cot la cot împotriva Rusiei în Ucraina GALERIE FOTO

Must Read

În urma invaziei Rusiei în Ucraina, preşedintele Zelenski a făcut un apel la toţi străinii dispuşi să lupte împotriva trupelor ruseşti, iar printre primii care au răspuns au fost membrii diverselor galerii de fotbal locale, dar şi din afara ţării.

Astfel, membrii mai multor galerii ale echipelor de fotbal din Ucraina, dar şi din Cehia, au răspuns apelului venit din partea preşedintelui Zelenski şi a ministrului ucrainean al Apărării, Oleksii Reznikov, şi au ajuns deja pe linia frontului.

Fanii se înrolează voluntar în acest război, mai ales că unii dintre ei vin din străinătate. Până în acest moment și-au anunțat prezența fani de la Dinamo Kiev, Slavia Praga, Banik Ostrava, Arsenal Kiev, FC Dnipro, Metalist Kharkiv, FC Vorskla Poltava.

Tinerii luptă în diverse regiuni ale Ucrainei, unde a fost nevoie de voluntari. Procesul de înrolare a fost mult simplificat: civilii care vor să lupte nu mai au nevoie de vize la intrarea în țară.

- Advertisement -

Oleksii Reznikov, ministrul ucrainean al Apărării: „Fac apel catre toţi cei pregătiţi să ia armele şi să se alăture forţelor de apărare. Am simplificat toate procedurile. Trebuie doar un paşaport – nimic altceva nu este necesar. Oferim arme tuturor celor pregătiţi să lupte contra inamicului.”

În acelaşi timp, preşedintele ucrainean Zelenski i-a invitat pe cetăţenii europeni care au experienţă de luptă să vină în Ucraina pentru a contribui la respingerea invaziei ruse. „Dacă aveţi experienţă de luptă, puteţi veni în ţara noastră pentru a apăra Europa”, a îndemnat Zelenski.

Preşedintele ucrainean a transmis şi un mesaj de încurajare forţelor armate ucrainene, îndemnându-le să „rămână puternice”. „Doar voi sunteţi cei care apără statul nostru. Glorie Ucrainei!”, a spus acesta.

Potrivit preşedintelui Zelenski, operaţiunea militară rusă „nu este doar o invazie a Rusiei în Ucraina, ci începutul unui război împotriva Europei. Împotriva unităţii Europei. Împotriva drepturilor umane elementare”.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Record pentru Dedeman: în 2022, a avut cele mai mari cifre de afaceri şi profit din istoria companiei

Dedeman, compania deținută de frații Pavăl, a încheiat anul 2022 cu cel mai mare profit net, cea mai mare...
- Advertisement -

More Articles Like This