Wednesday, April 24, 2024

Recompesă de un milion de dolari promisă de un afacerist rus pentru cine îl arestează pe Vladimir Putin! „Căutat. Mort sau viu”

Must Read

O recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui Vladimir Putin a fost oferită ofițerilor militari de către Alex Konanykhin.

Alex Konanyhin, un om de afaceri rus a anunţat, într-o postare pe LinkedIn, că va oferi o recompensă de 1.000.000 de dolari celui sau celor care îl arestează pe liderul de la Kremlin.

Recompensă de 1.000.000 de dolari pentru arestarea președintelui Vladimir Putin

„Promit să plătesc 1.000.000 de dolari ofiţerilor care, respectându-şi datoria constituţională, îl arestează pe Putin ca şi criminal de război, în conformitate cu legile ruse şi internaţionale”, a scris Alex Konanyhin, pe LinkedIn.

- Advertisement -

Putin nu este preşedintele Rusiei, deoarece a ajuns la putere ca urmare a unei operaţiuni speciale de aruncare în aer a blocurilor din Rusia, apoi a încălcat Constituţia prin eliminarea alegerilor libere şi uciderea oponenţilor săi. (…) În calitate de etnic rus şi cetăţean rus, văd că este datoria mea morală să facilitez denazificarea Rusiei. Voi continua să ajut Ucraina în eforturile sale eroice de a rezista asaltului Hoardei lui Putin”, a mai adăugat omul de afaceri rus..

Postarea făcută de Alex Konanykhin pe LinkedIn a fost însoţită de o imagine cu o fotografie a lui Putin şi cuvintele „Căutat: viu sau mort. Vladimir Putin, pentru crime în masă”.

Mai mult decât atât, afaceristul a susținut că din cauza fotografiei și a textului postarea sa a fost blocată de Facebook.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x