Thursday, August 18, 2022

Rusia a găsit o alternativă pentru cardurile suspendate de Visa și Mastercard. Care este soluția pregătită de la Kremlin!

Must Read

Băncile rusești au declarat duminică că plănuiesc să emită carduri folosind sistemul chinez UnionPay, după ce Visa și Mastercard au decis să suspende operațiunile în Rusia din cauza intervenției militare a Moscovei în Ucraina.

Cardurile bancare rusești Visa și Mastercard nu vor mai fi valabile în străinătate, iar cardurile emise în străinătate nu vor mai funcționa în Rusia, au anunțat sâmbătă companiile globale de plăți.

Principalii creditori ruși Sberbank și Alfa Bank au declarat că lucrează la lansarea cardurilor UnionPay. „Sberbank lucrează la posibilitatea emiterii cardurilor Mir-UnionPay co-branded. Vă vom informa mai târziu cu privire la intervalul de timp al emisiunii”, a declarat cea mai mare bancă din Rusia, Sberbank, într-un comunicat.

Schimbări pe piața financiară

Cel mai mare creditor privat al țării, Alfa Bank, a declarat că „lucrează deja la lansarea cardurilor pe UnionPay, sistemul național de plată al Chinei”. Rosbank, Tinkoff Bank și Credit Bank of Moscow (MKB) lucrează la eliberarea cardurilor UnionPay, au informat agențiile de presă ruse.

- Advertisement -

Economia Rusiei și, în special, sectorul său financiar se zguduie sub greutatea sancțiunilor fără precedent, după ce Moscova a trimis zeci de mii de soldați în Ucraina cu scopul de a răsturna guvernul de la Kiev, potrivit Insider Paper.

Banca centrală a Rusiei a declarat că toate cardurile Visa și Mastercard deja emise de băncile naționale vor continua să funcționeze în Rusia până la expirarea lor, deoarece toate plățile în Rusia se fac printr-un sistem național. Cu toate acestea, a avertizat că rușii care călătoresc în străinătate ar trebui să aibă mijloace de plată alternative.

Puteti investi la bursa prin platformele:

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Vrei sa te ajut sa gasesti raspunsul la intrebarile tale referitoare la investitiile la bursa ? Contacteaza-ma printr-un mesaj privat pe facebook, scrie-mi un email la adresa mentor@paulmaior.ro, sau completeaza formularul de aici: https://bit.ly/2PvDpKZ

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Vladimir Putin susține că SUA vor să prelungească războiul din Ucraina

Președintele Rusiei, Vladimir Putin, susține că Statele Unite ale Americii urmăresc să prelungească războiul declanșat în Ucraina, împiedicând astfel...
- Advertisement -

More Articles Like This