Friday, December 1, 2023

Un român disperat de noua iubită a fugit la primul poliţist şi l-a implorat să îl aresteze, în Italia: “Nu o mai suport! Arestaţi-mă!”

Must Read

Un român disperat de noua iubită, în casa căreia s-a mutat, în Italia, a fugit la primul poliţist care i-a ieşit în cale şi l-a implorat să îl aresteze.

Povestea lui Valentin, un român în vârstă de 49 de ani, căutat de poliţiştii români pentru mai multe infracţiuni şi urmărit la nivel european, a început în urmă cu câteva luni, atunci când a cunoscut pe internet o româncă stabilită în Italia.

După ce au vorbit o perioadă, cei doi au decis să se vadă, astfel că Valentin a plecat în Italia cu două scopuri: pentru a-şi face o familie împreună cu femeia cunoscută online, dar şi pentru a se ascunde de lege.

Din nefericire pentru el, a fost prins de un echipaj de carabinieri chiar în momentul în care a pus piciorul în Pontedera, o comună din provincia Pisa.

- Advertisement -

Astfel, românul a fost plasat în arest la domiciliu în casa noii iubite, în aşteptarea unui proces de extrădare, notează publicaţia italiană iltirreno.it.

Noua iubită a fost deranjată de situaţia românului astfel că certurile au ajuns la ordinea zilei. În urmă cu câteva zile, după o astfel de ceartă, Valentin “a evadat” din arestul la domiciliu şi a intrat în prima secţie de poliţie, acolo unde s-a dus la primul poliţist şi l-a implorat să îl aresteze.

“M-am certat din nou cu partenera mea. Nu o mai suport! Arestaţi-mă!”, au fost cuvintele românului.

Carabinierii au decis, din nou, să îl aresteze pe Valentin, astfel că acesta a scăpat de noua iubită, iar după o noapte petrecută în arest a fost dus în faţa unui judecător.

Din nefericire pentru Valentin (din nou!), judecătorul a decis ca românul să fie arestat la domiciliu în aşteptarea procesului de extrădare, stabilit peste aproximativ o lună.

Totodată, judecătorul l-a sfătuit pe român să fie mai răbdător cu noua iubită.

“Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie. Nu mai vreau să aud”, a izbucnit bărbatul.

Pe Valentin îl aşteaptă, cel mai probabil, extrădarea în România, aici unde îşi va ispăşi pedeapsa pentru infracţiunile comise.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Top cele mai cunoscute 70 de citate ale celebrului investitor Charlie Munger

Un investitor american remarcabil este Charlie Munger. Pe lângă faptul că este prieten și partener al guruului de investiții...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x