Friday, April 19, 2024

Un român disperat de noua iubită a fugit la primul poliţist şi l-a implorat să îl aresteze, în Italia: “Nu o mai suport! Arestaţi-mă!”

Must Read

Un român disperat de noua iubită, în casa căreia s-a mutat, în Italia, a fugit la primul poliţist care i-a ieşit în cale şi l-a implorat să îl aresteze.

Povestea lui Valentin, un român în vârstă de 49 de ani, căutat de poliţiştii români pentru mai multe infracţiuni şi urmărit la nivel european, a început în urmă cu câteva luni, atunci când a cunoscut pe internet o româncă stabilită în Italia.

După ce au vorbit o perioadă, cei doi au decis să se vadă, astfel că Valentin a plecat în Italia cu două scopuri: pentru a-şi face o familie împreună cu femeia cunoscută online, dar şi pentru a se ascunde de lege.

Din nefericire pentru el, a fost prins de un echipaj de carabinieri chiar în momentul în care a pus piciorul în Pontedera, o comună din provincia Pisa.

- Advertisement -

Astfel, românul a fost plasat în arest la domiciliu în casa noii iubite, în aşteptarea unui proces de extrădare, notează publicaţia italiană iltirreno.it.

Noua iubită a fost deranjată de situaţia românului astfel că certurile au ajuns la ordinea zilei. În urmă cu câteva zile, după o astfel de ceartă, Valentin “a evadat” din arestul la domiciliu şi a intrat în prima secţie de poliţie, acolo unde s-a dus la primul poliţist şi l-a implorat să îl aresteze.

“M-am certat din nou cu partenera mea. Nu o mai suport! Arestaţi-mă!”, au fost cuvintele românului.

Carabinierii au decis, din nou, să îl aresteze pe Valentin, astfel că acesta a scăpat de noua iubită, iar după o noapte petrecută în arest a fost dus în faţa unui judecător.

Din nefericire pentru Valentin (din nou!), judecătorul a decis ca românul să fie arestat la domiciliu în aşteptarea procesului de extrădare, stabilit peste aproximativ o lună.

Totodată, judecătorul l-a sfătuit pe român să fie mai răbdător cu noua iubită.

“Sunt liniștit doar când dormim. Întotdeauna ne certăm. Duminică seara a distrus totul, de la dormitor la bucătărie. Nu mai vreau să aud”, a izbucnit bărbatul.

Pe Valentin îl aşteaptă, cel mai probabil, extrădarea în România, aici unde îşi va ispăşi pedeapsa pentru infracţiunile comise.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x