Thursday, April 25, 2024

Unde își va continua Rusia atacul? Avertismentul Generalului Petraeus, fost șef CIA: ”Odesa și Moldova sunt în pericol”

Must Read

Generalul David Petraeus, fost șef CIA, susține că Odesa și Moldova sunt în pericol de a fi atacate de Rusia din cauza problemelor de logistică pe care armata acestei țări le-a întâmpinat în Ucraina.

„Armata rusă este gândită pentru a folosi căile ferate. Neputând face asta în Ucraina, are mari probleme logistice. Dar va continua să încerce să compenseze, atacând în sud, acolo unde devine puternică. Cred că sunt în pericol Odesa și Moldova”, a spus David Petraeus, într-un interviu pentru CNN.

Generalul în rezervă a adăugat că rușii înaintează greu în Ucraina pentru că „ucrainenii au tăiat toate legăturile între căile ferate ale țării lor și Rusia”, pentru că armata rusă este gândită pentru a folosi căile ferate atunci când se aprovizionează.

David Petraeus a mai precizat că Ucraina a reușit să reziste în fața armatei Rusiei, mult mai bine dotată, datorită unei ”tactici inovative”: „Tactica inovativă a ucrainenilor i-a surprins pe ruși. Această combinație între forța trupelor regulate, luptătorii de gherilă și rezistența din orașe a dus la încetinirea armatei mai puternice, cea rusă”.

- Advertisement -

„Nu cred că vor ataca aliații NATO, cel puțin nu în acest stadiu al războiului. Altele cred că sunt țintele, revin la ceea ce am spus mai devreme: Odesa și Moldova sunt următoarele în pericol să fie atacate de armata lui Putin.”, a precizat David Petraeus.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Crypto 2024: Câți bani îi rămân unui român care schimbă Bitcoin (BTC) în Dolari (USD). Taxe și comisioane

Prețul Bitcoin, cea mai mare criptomonedă din lume, a depășit 72.000 de dolari,  un nou maxim istoric. StartupCafe.ro a...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x