Sunday, December 4, 2022

Unul dintre cei mai bogati oligarhi rusi avertizeaza populatia: ”Criza economică va fi de trei ori mai gravă decât în ​​1998”

Must Read

Consecințele economice ale sancțiunilor pentru Federația Rusă vor fi incomparabile cu consecințele marii crize din 1998, când țara a intrat în imposibilitate de plată a salariilor și pensiilor, a declarat miercuri oligarhul rus Oleg Deripaska la un forum economic, transmite Pravda.

„Nu ne-am confruntat încă cu astfel de provocări. Cortina de Fier a căzut deja”, a spus omul de afaceri. Întrebat care vor fi consecințele sancțiunilor, Deripaska a spus: „Luați criza din ’98 și înmulțiți cu trei”.

”Va fi necesar să se ridice această cortină de fier. Primul pas este pacea. Al doilea pas este să discutăm sincer unde trăim, cum trăim, în ce condiții, cine comandă ce, ce riscuri”, a mai spus Deripaska, care controlează un imperiu industrial cu ramificații în toată Europa.

Deripaska a fost unul dintre primii oligarhi ruși care au respins războiul decis de Vladimir Putin în Ucraina.

- Advertisement -

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Ce s-a descoperit în cel mai recent studiu despre vaccinul Pfizer

Eficiența vaccinului anti-COVID-19 de la Pfizer scade pe măsură ce pacienții îmbătrânesc, potrivit unui nou studiu realizat de cercetătorii...
- Advertisement -

More Articles Like This