Wednesday, March 29, 2023

Vladimir Putin avertizează Occidentul ”să nu exacerbeze situația”, prin impunerea mai multor restricții împotriva Rusiei: ”Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relațiile și să dezvolte relațiile în mod normal”.

Must Read

Președintele Vladimir Putin a avertizat țările care se opun acțiunilor Rusiei în Ucraina ”să nu exacerbeze situația”, prin impunerea mai multor restricții asupra țării sale. Declarațiile președintelui au avut loc în cadrul unei ședințe de guvern, difuzată pe canalul de știri Rossiya 24, controlat de stat, și în contextul în care miniștrii de externe din Occident se întâlnesc la Bruxelles pentru a analiza cum să mențină presiunea asupra Rusiei.

Nu avem intenții rele împotriva vecinilor noștri”, a declarat Putin, care spune că guvernul său consideră că ”nu este nevoie” ca vecinii Rusiei să ia măsuri suplimentare care ”vor înrăutăți relațiile noastre”.

Cred că toată lumea trebuie să se gândească la cum să normalizeze relațiile, să coopereze în mod normal și să dezvolte relațiile în mod normal”, adaugă Putin.

Putin a repetat afirmațiile anterioare conform cărora toate acțiunile întreprinse de Armata Rusă de până acum au fost făcute ”exclusiv ca răspuns la unele acțiuni neprietenoase împotriva Federației Ruse”.

- Advertisement -

Sursă: BBCReuters

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Cum putem investi în inteligența artificială?

Din când în când, în lume apare o invenție care schimbă un întreg sector, sau chiar întreaga lume, într-o...
- Advertisement -

More Articles Like This