Thursday, March 28, 2024

Vladimir Putin, măsură extremă pentru a nu fi asasinat chiar de unul dintre generalii săi

Must Read

Imaginea fricii pentru Vladimir Putin. Liderul de la Kremlin a condus, ieri, ședința Consiliului de Securitate comunicând cu generalii săi în regim de videoconferință, adică prin intermediul unui ecran uriaș.

Un miliardar rus, care a părăsit Moscova, a declarat ieri că Vladimir Putin dorește să păstreze distanța și față de invitații săi, dar și față de generalii de armată, pentru că se teme că va fi asasinat și dă semne de paranoia.

Expertul în comunicare Aurelian Ciocan a analizat, în emisiunea Decisiv, cadrul în care comunică mai nou liderul rus cu subordonații săi direcți.

“A ales să se afișeze singur, să nu se întâlnească cu ei. Este foarte interesant tot decorul în care a apărut, pentru că tot ce vedem în jurul lui este de o ordine impecabilă. De la birou, foile care sunt puse pe birou, ceasul pe care îl are la mână, de la microfon, de la creioanele perfect ascuțite care sunt în acel suport – totul e perfect.

- Advertisement -

Pare că a avut un scenograf care s-a ocupat de acest decor, de lumină. Și vedem în monitor o imagine destul de interesantă care a apărut și în discursul care practic anunța că este de acord cu recunoașterea independenței celor două regiuni, imaginea cu Kremlinul”, a explicat Aurelian Ciocan.

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x