Acasă Stirile zilei WSJ: Roman Abramovici ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor de pace...

WSJ: Roman Abramovici ar fi fost otrăvit în timpul negocierilor de pace între Rusia și Ucraina. Membri ai delegației Kievului au avut simptome identice

0

Oligarhul rus Roman Abramovici și membri ai echipei de negociere a Ucrainei ar fi fost otrăviți după ce au participat la o întâlnire cu reprezentanți ai Rusiei pentru tratative de încetare a focului.

Întâlnirea a avut loc cândva în februarie la Kiev, arată publicația Wall Street Journal, care prezintă informația în exclusivitate.

După întâlnirea de la Kiev, Abramovic a acuzat stări de rău. Oligarhul numărul 1 din Rusia a zburat în această perioadă între Israel, Rusia și Ucraina, unde s-au desfășurat mai multe întâlniri între cele două echipe de negociere.

Fostul patron al echipei Chelsea ar fi fost agreat la negocieri inclusiv de partea ucraineană.

Membri ai echipei de negociere a Ucrainei, în frunte cu Mykhailo Podoliak, consilier personal al lui Zelenski, ar avea simptome similare, care se manifestă prin lăcrimare permanentă și dureroasă, ochi înroșiți și piele care s-ar desprinde de pe față și mâini, arată Wall Street Journal.

Nu este clar în acest moment cu ce ar fi fost intoxicați. Sunt luați în considerare agenți chimici sau biologici sau chiar un fel de radiații electromagnetice. Pe de altă parte, indiciile arată că starea lor de sănătate s-a îmbunătățit și că viața nu le este în pericol în acest moment.

Sursele publicației spun că victimele acțiunii ar învinui pentru această situație decidenți înalți de la Moscova care încearcă să împiedice astfel tratativele de pace.

Sursa: ziare.com

Subscribe
Notify of

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
wpDiscuz
0
0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x
Exit mobile version