Friday, April 19, 2024

Care sunt băncile din România care oferă dobânzi de pâna la 5% la DEPOZITE?! Românii cu economii trebuie să știe asta!

Must Read

Unele bănci au început să ofere dobânzi mai mari în această perioadă prin tot felul de oferte promoționale, care se vor încheia în lunile mai sau iunie.

TBI Bank este banca ce oferă cea mai mare dobândă pe scadențele, iar Banca Românească se apropie la diferențe de câteva puncte procentuale pe scadențele de 6, 12 și 24 de luni, potrivit datelor agregate pe Finzoom.

Băncile au început să ofere dobânzi la depozite de până la 5% sau chiar peste, în funcție de scadențele la care aplică clienții. Totuși, unele oferte promoționale ale dobânzilor sunt pentru o perioadă limitată.

UniCredit Bank a transmis faptul că majorează dobanzile pentru depozitele constituite de clienții băncii.

- Advertisement -

„Concret, pentru depozitele la termen in lei cu prelungire automata pentru o perioada de 12 luni, incepand cu data de 4 aprilie 2022, banca ofera o dobanda de 3,6% pe an pentru depozitele constituite in sucursala si de 3,9% pe an pentru depozitele constituite prin Online Banking sau Mobile Banking.

Dobanzile raman competitive si pentru maturitati mai scurte, respectiv 3,3% pe an pentru depozite constituite pe termen de 6 luni si 2,8% pe an pentru depozite constituite pentru 3 luni – in ambele variante, clientii avand posibilitatea sa beneficieze de un plus de dobanda de 0,30 puncte procentuale atunci cand constituie depozitele prin utilizarea instrumentelor de plata electronice – Online Banking sau Mobile Banking”, au declarat reprezentanții băncii.

Noua ofertă comerciala a UniCredit Bank pentru depozite la termen in lei se adreseaza clientilor persoane fizice, iar suma minima necesara pentru deschiderea unui depozit este de 500 lei.

“Ramanem consecventi angajamentului de a le propune clientilor nostri instrumente atractive de economisire si oferim acum dobanzi standard pentru depozitele in lei constituite in sucursala situate intre 2,8% si 3,6% pe an, in functie de termen. Incurajam insa, si in contextul acestei oferte, utilizarea mijloacelor moderne de lucru cu banca, astfel incat constituirea unui depozit la termen prin Mobile sau Online Banking asigura un beneficiu suplimentar de 0,3 pp fata de dobanda standard acordata in sucursala pentru depozitele in lei la termen de 3, 6 sau 12 luni”, transmite Antoaneta Curteanu, vicepresedinte Executiv Divizia Retail in cadrul UniCredit Bank.

În ultima perioadă, șase din primele zece mari bănci comerciale de la noi au crescut dobânda la depozitele populației în lei, urmând tendința imprimată de BNR în piaţă prin majorarea dobânzii cheie.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x