Sunday, July 3, 2022

Cristiano Ronaldo și-a pierdut băiețelul nou-născut: “Cu cea mai profundă tristețe, trebuie să anunțăm moartea fiului nostru”

Must Read

Cristiano Ronaldo a anunțat, în urmă cu scurt timp, că băiețelul său a încetat din viață. “Cu cea mai profundă tristețe a noastră trebuie să anunțăm moartea fiului nostru. Este cea mai mare durere pe care o pot simți părinții.” a transmis, celebrul jucător de fotbal.

Cristiano Ronaldo a transmis un mesaj sfâșietor, anunțând tragica trecere în neființă a fiului său nou-născut.

“Doar nașterea fiicei noastre ne dă puterea de a trăi acest moment cu puțină speranță și fericire. Vrem să mulțumim medicilor și asistentelor pentru îngrijirea și sprijinul acordat”, a transmis fotbalistul, într-un mesaj postat pe contul său de Instagram.

“Suntem devastați de această pierdere și cerem intimitate în acest moment dificil. Bebe, tu ești îngerul nostru. Noi te vom iubi mereu”, a mai scris acesta.

- Advertisement -

Cristiano Ronaldo și Georgina Rodriguez au anunțat în octombrie 2021 că așteaptă gemeni. El este deja tată a patru copii, gemenii Eva Maria și Mateo, fiul cel mare Cristiano Jr. și fiica cea mai mică Alana Martina.

 

 

Sursa: antena3.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This