Friday, March 29, 2024

Elon Musk glumește că va cumpăra și Coca-Cola pentru „a pune cocaina înapoi în ea”

Must Read

O glumă făcută de Elon Musk pe contul său de Twitter a stârnit mii de reacții printre utilizatorii rețelelor sociale. CEO-ul companiei Tesla, care a anunțat recent preluarea Twitter pentru 44 de miliarde de dolari, a scris că urmează să cumpere Coca-Cola și “să pună cocaina înapoi în ea”.

Gluma făcută de Musk a creat o adevărată frenezie. Postarea are aproape două milioane de aprecieri și peste 300.000 de retweeturi.

Tweet-ul lui Musk vine după ce acesta a cumpărat toate acțiunile Twitter pentru 44 de miliarde de dolari.

În vreme ce ce tweet-ul este văzut de cei mai mulți drept o glumă, unii utilizatori ai rețelelor de socializare și-au amintit că, în 2017, Elon Musk a făcut o postare în care a scris care ar fi prețul Twitter. Iar după 5 ani, acesta cumpără acțiunile companiei.

- Advertisement -

Conform acordului său cu Twitter, Musk nu poate posta nimic denigrator despre Twitter.

În viziunea sa, Twitter ar trebui să încurajeze libertatea de exprimare și ar trebui să fie neutru din punct de vedere politic.

Elon Musk a continuat seria de glume cu o nouă postare în care scrie că urmează să cumpere și McDonald’s și să repare toate aparatele de înghețată.

Elon Musk, care este la rândul său un utilizator frecvent al Twitter, are peste 83 de milioane de urmăritori şi a folosit Twitter pentru a face mai multe anunţuri care au influenţat pieţele financiare.

În ultima vreme, Elon Musk a criticat platforma de socializare şi politicile sale. Potrivit lui Elon Musk, Twitter subminează democraţia prin eşecul de a adera la principiile libertăţii de exprimare.

Musk, care este şi fondator şi director general la compania de rachete SpaceX, precum şi la start-up-ul Neuralink sau la firma de infrastructură The Boring Company, este, teoretic, cel mai bogat om din lume, cu o avere estimată de Bloomberg la peste 300 de miliarde de dolari.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x