Friday, September 30, 2022

Elon Musk spune că nu deține o casă și că doarme pe la prieteni: Nu am iaht și nici nu merg în vacanță

Must Read

Elon Musk a spus, într-un interviu cu Chris Anderson, la conferințele TED, că nu este miliardarul tipic, fiindcă nu deține propria casă, ci doarme pe la diverși prieteni. El a mai spus că nu are iaht și nici nu merge în vacanțe vreodată. Musk este celebru pentru cât de mult muncește, dorind să știe orice detaliu legat de afacerile lui.

S-a mai scris în trecut despre faptul că Musk duce o viață lipsită de luxuri care se regăsesc la oamenii foarte bogați și sunt celebre episoadele de acum câțiva ani când a dormit în uzina Tesla Motors care trebuia neapărat să atingă o anumită țintă de producție.

Informații credibile arătau că Musk a avut până de curând mai multe case, însă le-ar fi vândut, obținând un profit de 25 milioane dolari.

- Advertisement -

”Nici nu cred că am propria mea casă acum. Chiar stau la prieteni”, a spus Musk, în cadrul interviului video de la conferința TED. „Dacă merg în Bay Area (zona San Francisco, n. r.), unde sunt inginerii de la Tesla, dorm prin rotație la diverși prieteni”, spune el, adăugând că singurul lux este avionul personal pe care-l folosește însă pentru a economisi timp și practic pentru a avea mai mult timp de muncă.

„Avionul este singura excepție, dar dacă nu aș folosi avionul aș avea mai puține ore pentru muncă”, a explicat el.

Musk are o avere estimată la 250 miliarde dolari, dar a făcut precizările vis-a-vis de faptul că mulți critică miliardarii pentru stilul de viață opulent. Musk a spus că nu are cheltuieli mari de consum, în afară de avionul personal.

Au mai fost în trecut declarații legate de faptul că Musk nu are propria casă, iar în mai 2020 Business Insider a scris că se pare că Musk locuia într-o casă din prefabricate închiriată de la SpaceX.

O fostă parteneră de afaceri declara recent că Musk a refuzat să-și ia o saltea nouă când în cea veche a apărut o gaură, iar în 2015, Larry Page, co-fondator al Google, declara că atunci când Musk vizita Silicon Valley, Musk îi dădea un e-mail în care îl întreba dacă poate să stea noaptea la el, fiindcă nu are unde să se cazeze.

Wall Street Journal a scris că între iunie 2020 și decembrie 2021 Musk și-ar fi vândut șapte case, obținând 128 milioane dolari.

Sursa: Business Insider

 

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Peste câteva ore, Moldova poate rămâne fără gaz și energie electrică

Gazul rusesc pentru moldoveni ar urma să se ieftinească, începând cu 1 octombrie, cu 40%, dar cel mai probabil...
- Advertisement -

More Articles Like This