Monday, June 17, 2024

Marine Le Pen se opune sancțiunilor care vizează gazul și petrolul din Rusia. ”Nu vreau ca cetăţenii francezi să sufere”

Must Read

Candidata de extremă-dreapta la alegerile prezidențiale din Franța, Marine Le Pen, a declarat marți, 12 aprilie, că se opune limitării importurilor de petrol şi gaz din Rusia, potrivit BBC.

”Sunt total în favoarea celorlalte sancţiuni”, a spus Le Pen, subliniind însă că nu va accepta limitarea importurilor de petrol şi gaz din Rusia.

”Nu vreau ca cetăţenii francezi să sufere de pe urma consecinţelor sancţiunilor”, a argumentat Marine Le Pen, într-un interviu acordat postului France Inter.

Precizările au fost făcute în contextul în care UE a anunțat că are în plan reducerea treptată a dependenţei energetice de Rusia.

- Advertisement -

Marine Le Pen, candidata formaţiunii Mobilizarea Naţională (extremă-dreapta), se va confunta cu actualul lider al Franței în al doilea tur al alegerilor prezidențiale. Ea fost criticată pentru susținerea din trecut pentru președintele rus, Vladimir Putin.

Sursa; ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Euro 2024. România a învins Ucraina cu 3-0, în primul meci din Grupa E

România a câștigat primul său meci la Campionatul European după 24 de ani, învingând categoric cu 3-0 Ucraina. Repriza secundă: România...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x