Saturday, May 28, 2022

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală

Must Read

Argentinianul Eduardo „Toto” Salvio (31 de ani) este căutat de poliție. Prins cu amanta, fotbalistul a dat cu mașina peste soția sa!

Potrivit Marca, joi dimineață, Eduardo Salvio a fost surprins de soție, Magali Aravena, împreună cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să scape de aceasta, dar Magali s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a plecat și a lovit-o cu mașina, ulterior fugind de la locul accidentului.

VIDEO Eduardo Salvio a lovit-o cu mașina pe soție

- Advertisement -

Presa din Argentina scrie că Magali a suferit un traumatism la un picior, astfel că a depus plângere împotriva soțului. Salvio este căutat acum de poliție: „Jucătorul a lovit-o pe domnișoara Aravena și a fugit”.

Potrivit lui Magali, relația dintre cei doi s-a rupt cu câteva zile înainte de incident, când ea a plecat de acasă alături de cei doi copii. Aceasta povestește că a vrut să discute cu Salvio, moment în care l-a văzut alături de altă femeie.

Presa din Argentina susține că soția i-ar fi descoperit după ce Sol Rinaldi, amanta fotbalistului, ar fi postat cu o seară înainte o imagine pe Instagram, din timpul unui grătar. Sol Rinaldi este o jurnalistă argentiniană în vârstă de 28 de ani.

Crescut la juniorii lui Lanus, Salvio a mai trecut pe la Atletico Madrid și Benfica. La Boca Juniors se află din iulie 2019, iar în acest sezon a jucat 9 partide. În palmaresul său sunt 20 de trofee, printre care Europa League (2010 și 2012) și 5 trofee de campion în Portugalia.

Sursa: gsp.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

De ce nu mai vor angajații să se întoarcă la birou. “Vor să meargă la muncă doar pentru conectare și socializare”

Sunt tot mai mulți români care vor să lucreze de acasă. 40% dintre ei spun că nu vor să...
- Advertisement -

More Articles Like This