Saturday, September 30, 2023

Prins cu amanta, fostul coechipier al lui Messi și-a călcat soția cu mașina! E dat în urmărire generală

Must Read

Argentinianul Eduardo „Toto” Salvio (31 de ani) este căutat de poliție. Prins cu amanta, fotbalistul a dat cu mașina peste soția sa!

Potrivit Marca, joi dimineață, Eduardo Salvio a fost surprins de soție, Magali Aravena, împreună cu o altă femeie. Fotbalistul a încercat să scape de aceasta, dar Magali s-a pus în fața mașinii. Cu toate acestea, Salvio a plecat și a lovit-o cu mașina, ulterior fugind de la locul accidentului.

VIDEO Eduardo Salvio a lovit-o cu mașina pe soție

- Advertisement -

Presa din Argentina scrie că Magali a suferit un traumatism la un picior, astfel că a depus plângere împotriva soțului. Salvio este căutat acum de poliție: „Jucătorul a lovit-o pe domnișoara Aravena și a fugit”.

Potrivit lui Magali, relația dintre cei doi s-a rupt cu câteva zile înainte de incident, când ea a plecat de acasă alături de cei doi copii. Aceasta povestește că a vrut să discute cu Salvio, moment în care l-a văzut alături de altă femeie.

Presa din Argentina susține că soția i-ar fi descoperit după ce Sol Rinaldi, amanta fotbalistului, ar fi postat cu o seară înainte o imagine pe Instagram, din timpul unui grătar. Sol Rinaldi este o jurnalistă argentiniană în vârstă de 28 de ani.

Crescut la juniorii lui Lanus, Salvio a mai trecut pe la Atletico Madrid și Benfica. La Boca Juniors se află din iulie 2019, iar în acest sezon a jucat 9 partide. În palmaresul său sunt 20 de trofee, printre care Europa League (2010 și 2012) și 5 trofee de campion în Portugalia.

Sursa: gsp.ro

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Românii care merg în vacanță în străinătate să plătească o taxă în plus

Românii care își fac concediile în străinătate ar putea plăti o taxă în plus când își cumpăra vacanța. Asta,...
- Advertisement -

More Articles Like This