George Simion, avertisment dur pentru Raed Arafat: Când vom ajunge la guvernare nu o să-l mai ținem în structurile statului

Președintele Alianței pentru Unirea Românilor (AUR), George Simion, susține că Raed Arafat „a pus pe butuci sistemul de Ambulanță din România”, subliind că AUR este singurul partid politic care îl contestă pe șeful DSU.

„Domnul Arafat nu ne salvează de nimic. A pus pe butuci sistemul de Ambulanță din România. Noi suntem singurul partid care îl contestă pe domnul Arafat.

Când vom ajunge la guvernare, nu o să-l mai ținem în structurile statului. Întrebarea este cine îl votează? El este secretar de stat, e o funcție politică. Cine este domnul Arafat și cine ne conduce pe noi? Care e calitatea domnului Arafat și ce servicii are în spate?

- Advertisement -

În statul român sunt niște oameni care sunt deasupra legii. Sunt niște oameni care, indiferent cine este la guvernare, sunt tinuți acolo. Din câte înțeleg, domnul Arafat dacă este demis își ia jucăriile și pleacă. Doar că, acele jucării au costat sute de milioane de euro şi sunt plătite de români”, a declarat George Simion la România TV.

George Simion: Suntem singura ţară din Europa unde situaţia epidemiologică a fost coordonată de la Ministerul Afacerilor Interne

Dorind să afle ce sprijin politic are Raed Arafat, George Simion nu s-a mai abţinut și l-a alergat pe holurile Parlamentului pe Lucian Bode, pentru a afla „cine din structurile statului român îl ţine în braţe pe domnul Raed Arafat”.

Advertisement

„Vrem să ştim şi noi ce sprijin politic are domnul Raed Arafat. Cine din structurile statului român îl ţine în braţe pe domnul Raed Arafat.

Vrem să ştim de ce pandemia nu a fost coordonată de structuri din cadrul Ministerului Sănătăţii, de exemplu, pentru că probabil suntem singura ţară din Europa unde situaţia epidemiologică a fost coordonată de la Ministerul Afacerilor Interne, de parcă erau pregătiţi domnii poliţişti din România să aresteze virusul la comanda ministrului de Interne Vela şi la comanda nemuritorului Arafat”, a spus George Simion.

George Simion: Raed Arafat avea susţinerea politică din partea lui Gabriel Oprea

Potrivit spuselor sale, Raed Arafat a fost pus în funcţia de conducere a Departamentului pentru Situaţii de Urgenţă, când instituţia respectivă nu era înfiinţată.

„Pe Raed Arafat l-am văzut în posterele electorale ale domnului Victor Viorel Ponta şi ştiu că, la un moment dat, avea susţinerea politică din partea lui Gabriel Oprea, din partea Uniunii Naţionale pentru Progresul României. Vrem să ştim cine ne conduce, de fapt”, a explicat George Simion.

Sursa: capital.ro