Thursday, March 28, 2024

Raed Arafat, interceptat de DNA în propriul birou de la MAI

Must Read

Şeful DSU Raed Arafat a fost interceptat de procurorii DNA chiar în biroul său de la MAI, potrivit unor surse citate de România TV.

Microfon de interceptare, găsit în biroul lui Raed Arafat de la MAI. Tehnica de inregistrare a fost montata sub un scaun si gasita de un angajat DSU in timpul unei sedinte care fusese organizată chiar în biroul lui Raed Arafat, anunţă România TV.

Initial, barbatul a crezut ca este vorba despre o guma de mestecat lipită sub scaun. Când a scos-o a dat însă pentru cu totul altceva.

DNA a recunoscut ca microfonul era al lor, iar seful sectiei militare din cadrul institutiei, Marius Catalin Strambei, a demisionat. Surse citate de România TV au afirmat ca aparatul de interceptare era ascuns în biroul lui Raed Arafat de la Ministerul de externe de maximum o lună.

- Advertisement -

Dezvăluirea privind interceptarea şefului DSU vine după ce Raed Arafat a anunţat că a scăpat de urmărirea penală pentru abuz în serviciu. Magistraţii Tribunalului Bucureşti au decis să respingă cererea DNA de redeschiderea a unui dosar mai vechi.

„Astazi dimineata, dupa mai multe infatisari si amanari, am aflat vestea ca DNA a pierdut in tentativa sa, ilegala si bizara, de a redeschide un dosar vechi, clasat, pentru a ma urmari penal pentru “abuz in serviciu”.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x