Thursday, August 11, 2022

Românii sunt fani Rolex. În 2021 au cumpărat ceasuri de 70 de milioane de lei

Must Read

Compania Chronolink, unicul importator al mărcii Rolex în România, a obţinut anul trecut afaceri de puţin peste 70 milioane de lei, cu 70% mai mari decât în 2020 şi duble faţă de 2019.

Românii sunt fani Rolex. Datele platformei de analiză a companiilor confidas.ro, afacerea importatorului mărcii de lux a crescut în al doilea an de pandemie cu 70%, atingând un nivel maxim istoric.

Românii sunt fani Rolex. În 2021 au cumpărat ceasuri de 70 de milioane de lei

Compania Chronolink, unicul importator al mărcii Rolex în România, a obţinut anul trecut afaceri de puţin peste 70 mil. lei, cu 70% mai mari decât în 2020 şi duble faţă de 2019, ultimul an de dinainte de pandemie, arată datele platformei de analiză a companiilor confidas.ro, potrivit Ziarul Financiar.

- Advertisement -

Acesta este, de departe, cel mai bun rezultat al firmei fondate în 2005.

În al doilea an marcat de criza sanitară, un an în care inflaţia a început să îşi arate colţii, dar în care consumul privat a duduit (avans de 10% în serie brută faţă de 2020), profitul net al Chronolink s-a aproape dublat, până la un pas de 13,5 milioane de lei. Astfel, importatorul Rolex în România are o marjă netă de profit de 19% şi o echipă de doar 13 oameni. În medie, fiecare angajat a vândut ceasuri de lux în valoare de 5,4 milioane de lei în 2021.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This