Tuesday, April 16, 2024

Sorin Ovidiu Vîntu, profeţie catastrofală pentru România. „Cel puțin zece ani de acum încolo, țara va merge în jos!” VIDEO

Must Read

Sorin Ovidiu Vîntu prevede un viitor sumbru pentru România şi consideră că actuala coaliţie de guvernare nu poate gestiona eficient problemele din ţară.

Sorin Ovidiu Vîntu, profeţie catastrofală pentru România. De când a ieșit din închisoare, controversatul om de afaceri a devenit foarte activ pe pagina sa de Facebook, unde postează impresii și filmări, apreciate de zeci de mii de oameni.

Sorin Ovidiu Vîntu, profeţie catastrofală pentru România. „Cel puțin zece ani de acum încolo, țara va merge în jos!”

În cel mai recent videoclip postat pe contul său de socializare, Sorin Ovidiu Vîntucritică actuala guvernare. „Eu am aplaudat formarea guvernului PSD-PNL, în ideea că se crează stabilitate politică și resursele umane a celor două partide vor reuși să genereze un guvern apt să țină țara asta pe linia de plutire. Mai ales, că după instalare am văzut că ministrul Finanțelor a capitalizat CEC-ul cu o sumă importantă. M-am gândit că acesta are ceva în cap. Îmi pare rău să spun că am aplaudat degeaba. Câteva luni nu am vorbit de actualul guvern. Nicio forță politică separată sau împreună e capabilă să gestioneze această țară. USR s-a dovedit să fie plin de mediocrități și de hoți, PNL și PSD așișderea: mediocrități, hoți și proști. Generație, te anunț cu tristețe, că România, cel puțin zece ani de acum încolo țara va merge în jos. Toată economia europeană se va duce în cap. La noi în țară nu mai e cazul, dar situația e de o tristețe mare”, a spus Sorin Ovidiu Vîntu.

- Advertisement -

Sorin Ovidiu Vîntu este un om de afaceri cunoscut publicului ca proprietar al trustului media Realitatea-Cațavencu și prin scandalul FNI. Revista Capital l-a poziționat pe locul 3 în topul celor mai bogați oameni din România din anul 2008, cu o avere estimată la 800 milioane euro. Pe 24 ianuarie 2014, Sorin Ovidiu Vântu a fost condamnat definitiv de Înalta Curte de Casație și Justiție la doi ani de închisoare cu executare în dosarul favorizării lui Nicolae Popa, condamnat în 2006 în legătură cu prăbușirea FNI. Pe 22 iulie 2016 Curtea de Apel București l-a condamnat definitiv pe Sorin Ovidiu Vântu la 6 ani și 2 luni de închisoare cu executare în dosarul Petromservice. Pe 21 februarie 2016, acesta a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel București la 8 ani de închisoare cu executare în dosarul devalizării Fondului Național de Investiții (FNI).

Sursa: romaniatv.net
- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x