Thursday, August 11, 2022

Vești extraordinare pentru utilizatorii de Revolut! Dacă plătești cu cardul la această benzinărie primești banii înapoi

Must Read

Revolut, aplicația financiară cu peste 1,7 milioane de clienți în România și 18 milioane la nivel global, și SOCAR, un important jucător pe piața distribuției de carburanți din România, au încheiat un parteneriat prin care le oferă noi beneficii clienților români: cashback de 3% din bonul de carburant achiziţionat din benzinăriile Socar.

Astfel, clienții Revolut din România vor putea să beneficieze de 3% cashback începând din aprilie 2022, adică nu mai mult de 10 lei, în momentul în care achiziționează orice tip de carburant din stațiile SOCAR din țară.

Click aici pentru a primi un card Revolut!

Toți clienții Revolut vor putea să beneficieze de noua recompensă disponibilă în aplicație, în secțiunea Recompense, indiferent de planul financiar pentru care au optat, conform termenilor și condițiilor campaniei, disponibili în aplicație și pe site-ul www.socar.ro.

”Achizițiile din rețelele de benzinării figurează pe locul al treilea între categoriile de cumpărături pentru care românii folosesc Revolut, cu 1,8 milioane de tranzacții efectuate în primul trimestru al anului, conform datelor noastre. Odată cu relaxarea măsurilor privind limitarea mobilității, ne așteptăm să vedem o creștere a nevoii consumatorilor în privința serviciilor și produselor care le aduc mai mult confort în timpul călătoriilor. Suntem bucuroși să le putem oferi clienților români, prin parteneriatul cu SOCAR, prima recompensă din această categorie și să facem mai convenabile deplasările lor zilnice, vacanțele și călătoriile”, a declarat Mădălina Stoica, Head of EWA Sales Revolut România.

- Advertisement -

”SOCAR pune întotdeauna în centrul atenției clientul, oferindu-i, pe lângă carburantul de calitate, servicii inovative și produsele tradiționale din Azerbaidjan. Acest parteneriat cu Revolut aduce un beneficiu suplimentar clienților săi”, a afirmat Ramin Aliyev, Chief Operating Officer.

Un lucru important de precizat e faptul că cashback-ul e limitat și nu poate să fie utilizat împreună cu alte discount-uri sau oferte ale partenerului, nu poate fi transferat altui client și nu poate fi schimbat în bani sau produse. În cazul în care utilizatorul folosește aplicația Revolut și a activat recompensa aferentă ofertei pentru a achita carburantul achiziționat în rețeaua SOCAR, poate primi 3% din valoarea achiziției, nu mai mult de 10 lei, în următoarele 72 de ore, direct în contul Revolut.

La fiecare tranzacție puteți să beneficiați de o singură recompensă și ea e valabilă doar pentru clienții Revolut care au trecut prin procesul de cunoaștere a clientului.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This