Thursday, March 28, 2024

Victor Ciutacu, mesaj pentru Elena Udrea: Publică, femeie, lista aia integrală cu jurnaliștii care au luat șpagă de la tine!

Must Read

Victor Ciutacu vine cu o cerere pentru Elena Udrea, după ce aceasta a fost condamnată la închisoare. Jurnalistul îi cere să facă publice numele jurnaliștilor despre care ea spunea că îi plătea ca să scrie de bine despre ea și regimul Băsescu.

Victor Ciutacu, mesaj pentru Elena Udrea. De altfel, acesta a făcut și o ironie și spune că Elena Udrea nu e genul care să-și dea foc, cum a făcut-o ”sceleratul Bogdan Drăghici”.

Victor Ciutacu, mesaj pentru Elena Udrea: Publică, femeie, lista aia integrală cu jurnaliștii care au luat șpagă de la tine!

”Elena Udrea nu e genul care să-și dea foc, cum a făcut-o sceleratul Bogdan Drăghici. O fi ea spectaculoasă-n gesturi, dar se iubește mult prea mult ca să se autodeterioreze.

- Advertisement -

Da’ un favor, pentru propășirea nației pe care a împărățit-o, îndrăznesc să-i cer: publică, femeie, lista aia integrală cu jurnaliștii care au luat șpagă de la tine, defalcat: cash, consultanță fictivă, contracte cu CNI sau cu firmele beneficiare, donații pe asociații/fundații. Știu că o ai, cred că s-a prescris între timp. În plus, la câți ani ai de executat și mai urmează, contopirea tot acolo te duce…

P.S. Au luat-o, acu’ zic și eu că se poate apuca de scris, are timp”, a scris Victor Ciutacu.

Elena Udrea a fost condamnată joi de Înalta Curte de Casație la 6 ani de închisoare în dosarul Gala Bute, potrivit sentinței pronunțate de complet în sala de judecată. Decizia e definitivă. Instanța a respins constestația în anulare și a menținut sentința de 6 ani închisoare.

Potrivit România TV, înaninte de pronunţarea instanţei, Elena Udrea a mers la bancă.

Întrebată ce va face mai departe, Elena Udrea a spus că „Nu ştiu dacă mă predau sau vin ei să mă ia”.

Potrivit unor surse, Elena Udrea va fi încarcerată la Penitenciarul Rahova.

Procurorii DNA au acuzat-o pe Elena Udrea că a coordonat un sistem prin care persoanele cele mai apropiate ei, şi anume Ştefan Lungu, Ana Maria Topoliceanu, Gheorghe Nastasia şi Liberiu Tudor Breazu au primit, cu ştiinţa sa, sume de bani de la reprezentanţii unor societăţi comerciale pentru a le garanta plata la timp a lucrărilor finanţate de ministerul pe care îl conducea.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x