Tuesday, April 23, 2024

Victor Ciutacu: „Zelenski trasează sarcini pe unde vorbeşte. Eu n-am înțeles, noi ce sarcini avem după discursul ăsta? Diferența dintre Putin și Zelenski e doar de anvergură”

Must Read

Jurnalistul România TV Victor Ciutacu a vorbit în termeni duri după discursul poticnit şi din cauza problemelor tehnice al liderului ucrianean Volodimir Zelenski.

Victor Ciutacu nu a lăsat netaxată bâlba românească de la duscursul lui Zelenski. „Au făcut românii încă una românească. Întâi a vorbit eroul planetar ca peștele-n acvariu, iar după aia l-au dat tare, să-nțeleagă ucrainenii din România, că traducerea nu ne interesa. Oricum, traducătorul cred că-i neam cu vreunul de la STS”, a scris Victor Ciutacu pe Facebook.

Jurnalistul România Tv a analizat şi pe fond discursul preşedintelui Ucrainei. Victor Ciutacu și-a petrecut multe vacanțe în regiunea Harkov, orașul părăsit de familia sa după căderea comunismului în blocul Est-sovietic. „Sunt extrem de revoltat. Mă pun împotriva valului, am o istorie de familie care îmi dă dreptul să mă pun împotriva valului. Nu mai stau să mă legitimez prin istoria familiei mele. Am scris-o, am spus-o, la revedere! Cine are chef, să citească sau să asculte”, a reamintit Victor Ciutacu într-o intervenție live în podcastul lui Robert Turcescu.

„Oamenii așteptau să vadă ce sarcini le dă Zelenski, că a dat la toată omenirea sarcini. De fiecare dată când vorbește, îi ceartă pe ăia și le zice ce n-au făcut și le dă și un termen în care să rezolve problemele. Eu n-am înțeles, noi ce sarcini avem după discursul ăsta? Ce avem de rezolvat urgent, avioane, mâncare. Unii nu i-au trimis rachete, unii n-au închis spațiul aerian, unii nu s-au ocupat de ce trebuia să se ocupe. Așteptam și eu să văd care e treaba, noi rămânem cu securitatea cibernetică a Ucrainei? Că acolo am dovedit că ne pricepem”, a mai observat Ciutacu în timpul podcastului lui Turcescu.

- Advertisement -

Jurnalistul a conturat și un reproș personal față de președintele Ucrainei: deși știa foarte bine că pornește în război cu un arsenal militar infinit mai modest ca armata Rusiei, a acceptat tacit să își împingă poporul aproape de un masacru.

„Mi se pare absolut inadmisibil că ăsta, știindu-se incapabil pe ce structură stă el acolo să se lupte cu rusul, și-a băgat țara deliberat în război. Pe mine asta mă scoate din minți. Mor zeci de mii, sute de mii de oameni și că pleacă în bejanie milioane de oameni pe iresponsabilitatea unui nebun care vrea să facă pe eroul în fața omenirii (…) Diferența dintre Putin și Zelenski e doar de anvergură”, a subliniat revoltat Victor Ciutacu.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x