Thursday, March 28, 2024

Dansatoare la bară venită din Italia, angajată fără concurs la Primăria Iași de mama ei. Câți bani încasează lunar

Must Read

O dansatoare la bară venită din Italia a fost angajată fără concurs la Primăria Iași. Isabela Danalache a fost adusă în cadrul instituției de propria mamă, Gabriela Delicostea, directoarea Citadin SA, firma de asfaltări a Primăeiei Iași.

Angajarea tinerei de 35 de ani, Isabela Danalache, a provocat scandal în cadrul firmei Primăriei Iași. Venită de pe scena unui club de noapte din Italia, unde a lucrat ca dansatoare la bară, Isabela vrea acum să se schimbe domeniul cu totul.

În luna aprilie 2022, conducerea societății a decis să facă angajări la secția Mecanizare, unde șefă este de mai bine de 20 de ani Gabriela Delicostea. De o lună, Isabela Danalache, în vârstă de 35 de ani, fiica Gabrielei Delicostea, este noua angajată din cadrul companiei. Nu a dat concurs pentru a ocupa respectivul post, lucru care a trezit suspiciunile colegilor.

Toată lumea se întreabă cum a ajuns să ocupe o funcție publică. Un lucru e cert. Isabela, care nu câștigă decoamdată mai mult de 3.000 lei net pe lună, e foarte încântată de noul ei job, semn că deja a postat fotografii de la birou pe rețelele sociale. Isabela, îmbrăcată în vesta reflectorizantă cu care sunt dotați angajații Citadin, le-a arătat urmăritorilor cum este să stai în fața unui laptop așezat pe un birou, în timpul programului de lucru, potrivit BZI.

- Advertisement -

„Teama de nou și de necunoscut câștigă în fața durerii deja binecunoscută. Teama de a rămâne singur îți conduce viața! Deși, mulți nu sunt fericiți, mulțumiți stau și suportă joburi, relații etc. Trist, avem o singură viață! Fă-ți curaj și ia-o de la început de o sută de ori dacă trebuie, până îți găsești liniștea și bucuria de a trăi! Trăiește-ți viața pe deplin, ea nu durează pentru totdeauna! Timpul pierdut nu ți-l mai dă nimeni înapoi”, a scris ea în descrierea pozei respective.

Dansatoare la bară în Italia, angajată fără concurs la Primăria Iași, după ce s-a întreținut cu sute de clienți

Isabela Danalache a stat timp de patru ani în Italia, unde lucra ca dansatoare la bară în clubul Bulli & Pupe One. Nu a fost prea mulțumită acolo, așa că s-a întors în țară în 2020 și a încercat să-și găsească un rost în România.

Angajații de la Citadin au mărturisit că nu au știut faptul că Isabela avea această activitate în Italia. Totodată, ei spun că ea e pregătită să ocupe postul mamei sale, atunci când se va pensiona.  Un lucru important de precizat e faptul că Primăria Iași nu mai publică numele candidaților în cadrul concursurilor pentru ocuparea mai multor posturi de execuție.

Cum comentează Isabela Danalache această situație

Apropiați din anturajul Isabelei Danalache au arătat că femeia este văzută în preajma dezvoltatorilor imobiliari, fie la petreceri private, fie în cluburi. La un moment dat, Isabela a fost dispusă să investească în domeniul imobiliar, în apartamente cu rate direct la dezvoltator. Contactată de reporterii BZI, Isabela Danalache s-a arătat destul de deranjată de întrebările adresate. Nu a oferit informații despre abilitățile în domeniul de activitate a firmei de asfaltări și întreținere străzi. „Care este problema? Care este relevanța? La revedere!”, a fost reacția angajatei.

Nici directoarea Gabriela Delicostea nu a dorit să facă declarații pe acest subiect.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x