Friday, April 19, 2024

Rusia acuză Pfizer și Moderna că dezvoltă arme biologice în Ucraina, cu ajutorul Partidului Democrat, al lui Joe Biden

Must Read

Marii jucători din Big Pharma, care au monopolizat „piața” vaccinurilor anti-COVID-19, au ajuns în atenția Rusiei, în contextul războiului din Ucraina.

Rusia rămâne fermă pe poziție. Administrația de la Kremlin continuă să acuze SUA și Ucraina că dezvoltă arme biologice în laboratoare secrete, în statul lui Volodimir Zelenski. Mai mult, cele mai noi acuzații se leagă și de numele jucătorilor din Big Pharma, Pfizer și Moderna, informează agenția EFE, care citează Ministerul rus al Apărării.

„În această schemă sunt implicate mari companii farmaceutice, printre care Pfizer, Moderna, Merck, precum și Gilead, companie afiliată departamentului militar al SUA”, a declarat Igor Kirillov, șeful forțelor ruse pentru protecție împotriva radiațiilor, chimice și biologice.

„Drept urmare, companiile occidentale reduc semnificativ costurile implementării programelor de cercetare și obțin avantaje competitive semnificative.

- Advertisement -

Alături de companiile farmaceutice americane și contractorii de la Pentagon, agențiile guvernamentale ucrainene sunt implicate în activități biologice militare, ale căror principale sarcini sunt ascundere a activităților ilegale, efectuarea de teste clinice și pe teren și furnizarea biomaterialului necesar”, a mai punctat rusul.

Acuzații grave ale Rusiei. Oamenii lui Vladimir Putin susțin că și Germania ar fi implicată în „afacerea Big Pharma” din Ucraina

Establishmentul de la Moscova susține că toate experimentele biologice din Ucraina au fost finanțate în secret de Partidul Democrat. Giganții din Big Pharma ar fi făcut donații uriașe politicienilor din partidul lui Joe Biden și al Kamalei Harris, pentru a finanța programe „criminale masive” de arme biologice în Ucraina.

În plus, armata SUA ar fi studiat rezistența populației la antibiotice și nivelul de anticorpi al populației, din mai multe regiuni, la diverse boli. Totul, din laboratoarele secrete.

În afară de americani, și epidemiologii de la Institutul Militar de Microbiologie al Bundeswehr al Republicii Federale Germania efectuează studii în laboratoarele din Ucraina. Oamenii de știință germani au prelevat 3.500 de probe de sânge de la cetățeni ucraineni din 25 de regiuni, în perioada 2016-2019, susțin rușii.

Oficialii SUA încă nu au răspuns acestor acuzații. Pfizer și Moderna realizează un profit însumat de 65.000 de dolari pe minut din vaccinurile lor anti-COVID, potrivit unui studiu al People’s Vaccine Alliance.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x