Saturday, July 2, 2022

Sute de refugiați ucraineni așteaptă în Mexic ca să intre în SUA: ”Nu știm ce să facem”

Must Read

Numeroși refugiați ucraineni, aflați în Mexic, nu pot intra în SUA din cauza unei modificări a regulilor care a fost impusă de autorități, anunță Sky News.

00:02

Sute de ucraineni care au fugit în Mexic în încercarea de a ajunge în SUA nu știu ce să facă după ce o modificare a regulilor de intrare le-a interzis să treacă granița.

O mamă a doi copii care se află în Tijuana, un oraș în apropiere de San Diego, a declarat că s-a simțit „zdrobită” după ce a auzit vestea.

- Advertisement -

”Suntem în stare de șoc. Nu știm ce trebuie să facem acum”, a spus Oksana, potrivit Mediafax

După declanșarea crizei refugiaților, preşedintele american Joe Biden a anunţat că va garanta intrarea în ţară a 100.000 de ucraineni.

Ei trebuie să fi fost în Ucraina începând cu 11 februarie, să aibă un sponsor care îi poate sprijini financiar (aceasta poate fi o persoană sau organizație), să aibă vsaccinurile și alte cerințe de sănătate publică și să treacă controale de antecedente. Noua politică a intrat în vigoare luni.

Majoritatea vor primi doi ani de rezidență și autorizație de muncă în SUA. Cei care continuă să încerce să intre în SUA prin Tijuana sunt supuși titlului 42, dar asta s-ar putea să nu dureze mult. 

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Noul premier al Israelului este un român. Cine este Yair Lapid?

Ambasada Israelului în România a afirmat că noul premier interimar, Yair Lapid, are origini românești. „Bunicii materni sunt originari din...
- Advertisement -

More Articles Like This