Thursday, March 28, 2024

Băsescu se mută într-un penthouse de 550.000 de euro după ce l-au dat afară din vila RAPPS. (Vezi Foto)

Must Read

Lux ca în filme: Băsescu se mută într-un penthouse de 550.000 de euro, după evacuarea din vila RAPPS

Traian Băsescu nu mai poate trage de timp. Trebuie să se mute din vila de protocol a RAPPS, iar fostul preşedinte al României şi-ar fi ales deja noua casă.

Se pare că se va muta într-un apartament cu trei camere, dintr-un complex rezidențial de lux din Capitală.

- Advertisement -

Complexul ar avea legături cu Radu Pricop

În căutările sale pentru o nouă casă, Traian Băsescu a dat peste un complex de lux construit de un om de afaceri care nu-i e deloc străin, ba chiar apropiat partener de afaceri cu ginerele său Radu Pricop, conform postului Antena 3.

Traian Băsescu avea termen de la RAPPS să elibereze vila de protocol încă de miercuri, însă ar fi motivat că nu ar fi avut suficient timp să-și caute și să-și mobileze o altă locuință, astfel că a început procesul de mutare de abia vineri.

„Petrov” zice că e batjocorit

Cel care ar fi avut numele de cod „Petrov” s-a declarat nemulțumit de soluția instanței, însă a transmis că „nu stă la mila statului” și că și-a cumpărat „un apartament frumos”.

„Un stat care-și batjocorește foștii președinți n-are cum să fie tratat de către foștii președinți altfel decât îi tratează el. Așa că ce-mi dă statul am să-i dau și eu, n-am obligația să-i dau altceva”, a afirmat Traian Băsescu.

„Mi-e foarte bine. Credeți-mă că nu am niciun regret personal după locuința de protocol, mi-am cumpărat un apartament foarte frumos, așa că nu stau la mila statului român. Maria (soția – n.red) e oricum mulțumită, atât timp cât suntem împreună”, a declarat Traian Băsescu, scrie național.ro.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x