Saturday, August 13, 2022

Cum arată una dintre cele mai scumpe vile din Cluj, evaluată la peste 3 milioane de euro: „Este total ferită de ochii curioșilor” FOTO

Must Read

Una dintre cele mai scumpe vile din Cluj-Napoca, oraș renumit pentru prețurile mari la imobiliare, a fost pusă în vânzare pentru o sumă de peste 3 milioane de euro.

Potrivit anunțului disponibil pe napocaimobiliare.ro, vila, cu o suprafață utilă de 480 de metri pătrați, este amplasată pe un teren de aproape 3.000 de metri pătrați.

Din anunț reiese că vila se află în cartierul Făget și „este amplasată pe o stradă privată, este destinată unei familii care iubește confortul, intimitatea și locația, fiind total ferită de ochii curioșilor”.

„Curtea generoasă este plină de vegetație, dispune de teren de tenis, 1 iaz, 1 foișor și 1 bucătărie de vara. Finisajele sunt premium, se vinde complet mobilată și utilată.

- Advertisement -

În jurul proprietății se găsește o frumoasă pădure și alte vile. Zona nu este aglomerată, ci oferta tot confortul necesar traiului liniștit al unei familii care nu dorește să locuiasa în mijlocul agitației citadine”, se mai arată în anunțul agenției Napoca Imobiliare.

Casa Cluj

 

Casa Cluj

 

Casa Cluj

 

Casa Cluj

 

Casa Cluj
Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Răsturnare de situație! Florin Salam nu a murit și a oferit o reacție acidă

Florin Salam, manelistul preferat al fotbaliștilor români, a murit, sâmbătă, la vârsta de 42 de ani. Artistul se afla...
- Advertisement -

More Articles Like This