Friday, March 29, 2024

George Simion, despre deplasarea delegaţiei parlamentare române la Chişinău: „50.000 de euro, fără biletele de avion şi asigurările de sănătate. Avem bani, dar nu ajung la voi” VIDEO

Must Read

Delegația deputaților români care vor merge la Chișinău pentru ședința comună a celor două parlamente, din care face parte şi George Simion, programată pe 18 iunie, e condusă de președintele camerei, Marcel Ciolacu.

George Simion, liderul partidului extremist AUR, a fost inclus pe lista delegaţiei, deși el are interdicție de intrare în Republica Moldova până în 2023. Anul trecut, el a încercat să forțeze intrarea în Moldova pentru a participa la un eveniment public, dar polițiștii de frontieră i-au interzis accesul.

Cu doar câteva ore înainte de plecarea spre Chişinău, George Simion a aflat de la colegi că există o sumă alocată fiecărui parlamentar ce face parte din delegaţie, astfel încât a mers la casierie pentru a primi cei 554 de dolari. Simion a filmat momentul în care a încasat suma cuvenită şi a avut un mesaj pentru români.

„Dragi prieteni, mergem la Chisinau. Fac parte din delegatia pentru sedinta comuna dintre Romania si Republica Moldova, sedinta la nivelul parlamentelor, si m-au anuntat colegii mei ca trebuie sa ma duc sa-mi ridic banii pentru deplasare.

- Advertisement -

Acum, noi avem biletele acoperite, avem hotel de patru stele, si trebuie sa luam banii pentru deplasare.

Eu nu am fost în nicio deplasare externa pana acum, dar acesti bani ii primesti in numerar la orice deplasare externa. Eu plec in seara asta la 11 si ma intorc duminica dimineata. Banii astia eu ii voi returna, pentru ca romanii platesc acum si 10 lei la pompa. Bugetul pentru deplasari externe la Camera Deputatilor deja a fost epuizat. Ganditi-va numai ca fiecare parlamentar care merge acum la Chisinau ia in mana 554 de dolari. Inmultiti cu 100 si o sa vedeti 50.000 de euro, fara biletele de avion, asigurari de sanatate si asa mai departe.

Avem bani, dar nu ajung la voi.”, a incheiat liderul AUR George Simion.

George Simion a fost declarat persoană indezirabilă pe teritoriul Republicii Moldova din cauza activităților considerate anti-statale. Ultima interdicție i-a fost aplicată în 2018, pentru o perioadă de cinci ani, până în 2023.

Ședința comună de la Chișinău va avea loc în prezența președintei Maia Sandu. Înaintea evenimentului, delegația română va depune coroane de flori la monumentul lui Ștefan cel Mare din capitala Republicii Moldova.

@georgesimionoficial

♬ sunet original – George Simion

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x