Saturday, March 25, 2023

Johnny Depp a câștigat procesul cu fosta sa soție. Amber Heard trebuie să-i plătească 15 milioane de dolari pentru defăimare

Must Read

Johnny Depp a câștigat procesul pentru defăimare pe care îl avea cu fosta sa soție, Amber Heard. Actrița trebuie să-i achite fostului ei soț daune totalizând 15 milioane de dolari, dar are de primit la rândul ei despăgubiri de 2 milioane de dolari.

Juriul a hotărât miercuri să-i dea dreptate lui Johnny Depp în procesul de defăimare intentat de acesta împotriva fostei sale soții, actrița Amber Heard, scrie BBC.

Aceasta trebuie să plătească lui Johnny Depp daune compensatorii de 10 milioane de dolari și daune punitive de 5 milioane de dolari.

Juriul i-a dat însă dreptate și lui Amber Heard într-unul dintre capetele sale de acuzare, considerând că Johnny Depp a defăimat-o printr-o declarație făcută de avocatul acestuia, care a spus la un moment dat pentru Daily Mail că acuzațiile ei sunt ”o farsă”.

- Advertisement -

Pentru asta, juriul a hotărât că Johnny Depp trebuie să-i plătească fostei sale soții daune de 2 milioane de dolari.

Jurații, trimiși înapoi de judecător, pentru a stabili valoarea daunelor

Potrivit CNN, la scurt timp după ce jurații au declarat că au ajuns la un verdict în procesul pentru defăimare dintre Johnny Depp și Amber Heard, judecătorul care prezida cazul le-a spus să se întoarcă în sala juriului și să termine de completat formularul de verdict.

Se pare că jurații ar fi putut găsi cel puțin o parte răspunzătoare, dar nu au completat daunele bănești pe care le-ar acorda, potrivit judecătorului Penney Azcarate.

Jurații au fost instruiți să decidă dacă acordă despăgubiri compensatorii și punitive.

Actriţa Amber Heard l-a defăimat pe fostul ei soţ Johnny Depp considerându-se victimă a violenţelor conjugale, au concluzionat miercuri juraţii la un tribunal american, la capătul unui proces ultra mediatizat care a dezvăluit momente neplăcute din căsnicia celor două vedete de la Hollywood, scrie și News.

Amber Heard: ”Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte”

Cei şapte juraţi au răspuns afirmativ la întrebarea dacă titlul şi două pasaje dintr-un articol, publicat în 2018 de Amber Heard, conţinea afirmaţii defăimătoare cu privire la Johnny Depp, potrivit deciziei lor.

„Dezamăgirea pe care o simt astăzi este dincolo de cuvinte. Am inima frântă din cauză că un munte de dovezi nu a fost suficient pentru a rezista puterii, influenţei disproporţionate a fostului meu soţ”, a transmis actriţa într-un mesaj. Ea a primit daune compensatorii de 2 milioane de dolari dar va trebui să-i plătească fostului soţ 15 milioane de dolari.

Depp, starul „Piraţii din Caraibe” în vârstă de 58 de ani, a cerut daune de 50 de milioane de dolari şi a susţinut că l-a defăimat atunci când ea s-a autodenumit „o persoană publică care reprezintă abuzul domestic” într-un articol de opinie din ziar.

Heard, 36 de ani, l-a dat în judecată pentru 100 de milioane de dolari, spunând că Depp a defăimat-o când avocatul său a numit acuzaţiile ei o „înşelătorie”.

Depp a negat că a lovit-o pe Heard sau pe oricare altă femeie şi a spus că ea a fost cea care a devenit violentă în relaţia lor.

Depp şi Heard s-au cunoscut în 2011 în timp ce filmau „The Rum Diary” şi s-a căsătorit în februarie 2015. Divorţul lor a fost finalizat aproximativ doi ani mai tarziu.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This