Saturday, April 20, 2024

Judecătorii i-au interzis unui ieșean să mai să intre în dormitorul soției timp de trei luni. Cum s-a ajuns aici

Must Read

Un bărbat din Iași nu mai are voie să intre în dormitorul soției timp de trei luni, după ce femeia a cerut un ordin de protecție împotriva lui, dar nu a solicitat și evacuarea acestuia din casă, întrucât bărbatul nu ar avea unde să se ducă.

O femeie din localitatea ieșeană Sârca a cerut Judecătoriei Pașcani emiterea unui ordin de protecție împotriva soțului ei violent, fără a solicita însă și evacuarea bărbatului din casă, întrucât acesta nu ar unde să se ducă, scrie Ziarul de Iași.

Cei doi sunt căsătoriți de cinci ani, dar locuiesc împreună din 1990 și au împreună doi copii majori. Pe 14 iunie, femeia a sunat la 112 pentru a reclama scandalul făcut de bărbatul aflat sub influența alcoolului, spunând oamenilor legii că, în ziua precedentă, soțul o bătuse cu pumnii și picioarele, după care a încercat să dea foc la casă cu o butelie, în timp ce amenința că se va sinucide.

Polițiștii sosiți la fața locului l-au încătușat pe bărbatul violent, care a fost internat la Institutul de Psihiatrie Socola, pe numele acestuia deschizându-se dosar penal privind săvârșirea infracțiunii de violență în familie.

- Advertisement -

Cei doi soți vor putea folosi în continuare în comun restul casei

Femeia a solicitat emiterea unui ordin de protecție pentru o perioadă de șase luni, dar magistrații Judecătoriei Pașcani au considerat suficient un termen de trei luni.

În acest interval, cei doi soți vor folosi în comun sufrageria, holul, baia și bucătăria locuinței, dar unul dintre dormitoare, cu intrare separată, va putea fi utilizat doar de femeie.

De asemenea, bărbatul nu va avea voie să se apropie la mai puțin de 100 de metri de locul de muncă al soției sale. În plus, timp de două luni, bărbatul va trebui să se prezinte la fiecare 10 zile la secția de poliție.

Dacă măsurile dispuse de magistrați nu vor fi respectate, acesta riscă o pedeapsă cu închisoarea între 6 luni din 5 ani.

Sursa: stirileprotv.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x