Friday, March 29, 2024

O femeie a născut copilul soțului ei la 2 ani după ce acesta a murit

Must Read

O femeie a născut copilul soțului ei la aproape doi ani după ce acesta a murit din cauza unei afecțiuni grave.

Lauren McGregor l-a înmormântat pe Chris în iulie 2020, după ce acesta a fost diagnosticat cu o tumoare la creier în stadiu terminal. Cei doi și-au dorit întotdeauna să aibă împreună un copil, așa că atunci când au primit vestea groaznică au decis să recolteze sperma bărbatului, relatează WalesOnLine.

Femeia de 33 de ani, din Liverpool , a așteptat nouă luni după moartea partenerului, apoi a început procesul de fertilizare in vitro. După perioada de doliu, a rămas însărcinată, iar anul acesta, pe data de 17 mai, l-a născut pe Seb, fiul lui Chris.

„Seb seamănă tot mai mult cu tatăl lui cu fiecare zi ce trece. Când s-a născut, avea un păr gros, cu un contur în formă de „M”, la fel soțul meu. Pe măsură ce trăsăturile i se definesc, îl pot vedea pe Chris din ce în ce mai mult. Buzele lui sunt la fel ca ale lui Chris”, spune femeia.

- Advertisement -

Deși Lauren este încântată să aibă o „parte” din răposatul ei soț, spune că există foarte multe momente pe care și-ar dori să le împărtășească cu Chris.

Lauren și Chris au început o relație în 2013, dar se cunoșteau de când erau copii, pentru că mamele lor erau bune prietene. După doar nouă luni, Chris a început să manifeste simptome și apoi a fost diagnosticat cu tumoare pe creier.

Deși a intrat în remisie de mai multe ori, Chris a murit în 2020.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x