Friday, April 19, 2024

Rusia, furioasă pe vizita la Kiev a lui Iohannis, Macron, Scholz şi Draghi. „Se vor ameţi cu horincă şi vor pleca acasă cu trenul, ca acum 100 de ani. Ceasul ticăie”

Must Read

Dmitri Medvedev, fostul președinte al Ucrainei şi în prezent vicepreședinte al Consiliului de Securitate al Rusiei, îi atacă pe liderii europeni care au mers în vizită la Kiev, între care şi Klaus Iohannis.

Klaus Iohannis, Emmanuel Macron, Olaf Scholz şi Mario Draghi au început joi după-amiază, după ora 14.00, discuţiile cu Volodimir Zelenski. Vizita acestora la Kiev nu este însă pe placul Rusiei, fostul preşedinte Dmitru Medvedev având o reacţie foarte acidă la adresa liderilor europeni.

Mâncătorii de broaște, cârnaţi și spaghete adoră să viziteze Kievul. Cu zero beneficii. Au promis apartenența Ucrainei la UE și vechi obuziere trimise către Kiev, se vor ameţi cu horincă și vor pleca acasă cu trenul, ca acum 100 de ani. Totul e bine. Cu toate acestea, nu vor aduce Ucraina mai aproape de pace. Ceasul ticăie„, a scris Dmitri Medvedev, pe Twitter.

Într-o altă postare, făcută miercuri, Dmitri Medvedev se îndoia că Ucraina va exista în doi ani. Motivul luării de poziţie a lui Dmitri Medvedev a fost informația că Ucraina dorește să primească de la Statele Unite un acord privind furnizarea de gaz natural lichefiat (GNL) american, sub umbrela Lend-Lease, cu plată în doi ani. Lend-Lease Act a fost o lege promulgată de Franklin Delano Roosevelt în timpul celui de-al doilea război mondial, la 11 martie 1941, care dispunea vânzarea, închirierea sau împrumutarea oricărei categorii de mijloace militare tuturor țărilor a căror apărare era socotită vitală pentru apărarea Statelor Unite. Această lege a îngăduit țării să devină „arsenalul democrațiilor“, iar acum Ucraina doreşte să beneficieze de avantajele ce decurg de aici.

- Advertisement -

Cine a spus că în doi ani Ucraina chiar va mai exista pe harta lumii? Deși, până la urmă, americanilor nici nu le mai pasă de asta – au investit atât de mult în proiectul anti-Rusia, încât totul în rest este un fleac pentru ei”, a fost reacţia lui Dmitri Medvedev.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x