Wednesday, May 31, 2023

A murit Ivana Trump, fosta soție a lui Donald Trump

Must Read

A murit Ivana Trump, prima soție a fostului președinte SUA, Donald Trump.

Ivana Trump, mama celor trei copii ai lui Donald Trump, a murit din cauze naturale la vârsta de 73 de ani.

Fostul model a murit în casa ei din Upper East Side din New York , potrivit fostului ei soț, fostul președinte, Donald Trump, care a împărtășit vestea tragică despre decesul acesteia pe contul său Truth Social.

”Sunt foarte întristat să îi informez pe toți cei care au iubit-o, că Ivana Trump a murit acasă la ea, în New York”, a scris el.

- Advertisement -

Trump – care are trei copii cu fosta sa soție – a continuat să-i aducă un omagiu Ivanei, descriindu-o ca o femeie ”frumoasă, uimitoare”.

”Era o femeie minunată, frumoasă și uimitoare, care a dus o viață grozavă și inspirațională”, a continuat el. ”Mândria și bucuria ei au fost cei trei copii ai săi, Donald Jr., Ivanka și Eric.

”Era atât de mândră de ei, așa cum eram toți atât de mândri de ea. Odihnește-te în pace, Ivana!

Un purtător de cuvânt al lui Trump a confirmat vestea morții Ivanei la ABC News, spunând într-o declarație emisă de familie: ”A fost o femeie incredibilă – o forță în afaceri, un atlet de talie mondială, o frumusețe radiantă, o mamă și o prietenă grijulie.

”Ivana Trump a fost o supraviețuitoare. Ea a fugit de comunism și a îmbrățișat această țară. Și-a învățat copiii despre seriozitate și duritate, compasiune și determinare.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

Humans.AI launches blockchain innovation for safe AI management

Humans.ai, leading provider of blockchain and artificial intelligence solutions, is thrilled to announce it has launched its highly anticipated...
- Advertisement -

More Articles Like This