Thursday, April 18, 2024

Cel mai cunoscut expert crypto din România anticipează explozia prețului Bitcoin: „Undă verde la bairam!”. La cât ar putea ajunge un BTC (VIDEO)

Must Read

Mihai Daniel, cel mai cunoscut consultant crypto din România, avertizează investitorii din piața activelor digitale: după multe luni de „secetă”, Bitcoin ar putea cunoaște o creștere exponențială în august și septembrie 2022.

Oportunitate pentru români, în vremuri de criză. În cel mai recent vlog al său, consultantul crypto cu aproape 80.000 de urmăritori a explicat de ce BTC și restul pieței de „asseturi” digitale ar putea crește puternic.

„Ce se întâmplă cu Bitcoin în contextul inflației, a ceea ce fac americani, al manipulării pieței. Vă spun de la început, e posibil să avem ‘undă verde la bairam’ în piața crypto, până prin septembrie. 

Americanii, în perioada pandemiei, au printat dolari fără număr, trilioane peste trilioane. Acest lucru a generat inflație la nivel global. Tranzacțiile FIAT ale lumii sunt 60-70%, în dolari, chiar dacă europenii au euro. Nu toată planeta folosește euro. Foarte multe țări, cred că mai bine de jumătate ale lumii, folosesc dolari, mai ales în tranzacțiile internaționale. Și atunci ce se întâmplă?! Când printezi bani fără acoperire (n.r. – în aur) valoarea banului scade. Și atunci, o pâine costă în loc de 1 leu, 2 lei sau 3 lei. Sunt foarte mulți bani în circulație și oamenii cresc prețul, pentru că e o reacție în lanț. 

- Advertisement -

Americanii au printat, au zis că salvează țara de la COVID, au salvat-o, dar știu că o mare parte din acești bani printați au ajuns la ‘cine trebuia’, nu la omul normal. 

După ce a printat, guvernul american a venit cu o soluție. Și-a propus ‘să aspire’ din piață în fiecare lună 30 de miliarde de dolari. Până în prezent, asta nu prea le-a reușit. Au aspirat în medie 23 de miliarde de dolari pe lună, bani care au fost retrași din circulație”, a declarat Mihai Daniel.

Mihai Daniel, consultant crypto: „S-ar putea să vedem Bitcoin la 40.000 de dolari”

Un Bitcoin ar putea ajunge până la 40.000 de dolari / unitate, crede expertul crypto.

„’Petrecerea crypto’ s-ar putea să aibă undă verde din septembrie pentru că din ce am înțeles – de la experți financiari mai pricepuți ca mine, din septembrie se dublează această sumă. Vor (n.r. instituțiile financiare) să aspire 60 de miliarde pe lună, din piață. 

(…) ‘Jocul cu crypto’, tot cu dolari și cu euro și lire este făcut. Aceste fenomene financiare impactează piața crypto destul de mult. S-a declarat recesiune, piețele au reacțioant total opus așteptărilor maselor. Toată lumea se aștepta la un ‘crash’, așa ar fi fost normal, dar nu s-a întâmplat. Acum e posibil să avem o creștere până la 30.000 – 40.000 (n.r. – de dolari pentru un BTC) până în septembrie. ‘Charturile’, indicatorii ne arată că e un lucru posibil. Dar asta nu înseamnă că dacă noi ne îndreptăm spre 38.000 – 40.000 nu vom avea un ‘crash’ (…)”, a mai punctat Mihai Daniel.

În prezent, Bitcoin pendulează în jurul valorii de 23.000 – 24.000 per unitate. O creștere de până la 40.000 ar însemna +43% în doar câteva săptămâni.

Bitcoin a atins all-time-high-ul în noiembrie 2021, când a ajuns până la 69.000 per unitate.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x