Saturday, March 25, 2023

Compania aeriană care a redevenit profitabilă în trimestrul doi din 2022. Gigantul economic a raportat venituri duble

Must Read

Majoritatea companiilor aeriene mari sunt afectate de multiplele probleme generate de pandemie sau invazia declanșată de Rusia în Ucraina.

Compania germană Lufthansa se arată a fi o excepție, raportând că a revenit la profitabilitate în trimestrul al doilea din 2022, raportând că veniturile sale au crescut de peste două ori faţă de aceeaşi perioadă a anului precedent, transmite Reuters.

Veniturile grupului au fost de aproximativ 8,5 miliarde de euro (8,55 miliarde de dolari) în trimestrul respectiv, comparativ cu 3,2 miliarde de euro în aceeaşi perioadă a anului trecut, potrivit cifrelor preliminare publicate vineri, 15 iulie.

”Grupul a beneficiat de o performanţă constantă puternică la Lufthansa Cargo”, a spus compania aeriană într-un comunicat.

- Advertisement -

Fluxul de numerar ajustat a fost raportat la aproximativ 2 miliarde de euro, stimulat de cererea puternică de rezervări şi de profitul operaţional, a spus compania, adăugând că datoria netă ar fi scăzut cu o sumă similară în trimestrul al doilea.

Câştigul ajustat (EBIT) a fost între 350 şi 400 de milioane de euro, în comparaţie cu o pierdere de 827 de milioane de euro cu un an mai devreme, a spus Lufthansa.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
Latest News

500 km cu 6 kg de hidrogen: BMW scoate pe șosele mașinile cu hidrogen

BMW Group a prezentat primele automobile BMW iX5 Hydrogen, parte a unei flote-pilot care va fi utilizată la nivel...
- Advertisement -

More Articles Like This