Thursday, August 11, 2022

Cum arată Sky Cruise – primul hotel zburător. Are piscine, cluburi și centre comerciale (VIDEO)

Must Read

Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte și centre comerciale ca într-un hotel.

Un hotel zburător care să aibă la bord piscine, restaurante și centre comerciale părea greu de imaginat până acum. Supranumit Titanicul cerului, super-aeronava Sky Cruise poate găzdui până la 5.000 de persoane în piscine, restaurante, cluburi de noapte și centre comerciale ca într-un hotel.

Aeronava se mișcă cu ajutorul a 20 de motoare cu propulsie nucleară care i-ar putea permite să zboare neîncetat.

Aeronava Sky Cruise a fost prezentată într-un videoclip pe Youtube și a avut un uriaș succes la public, poate și pentru că sunt mulți cei care s-au săturat să călătorească în avioane cu locuri strâmte și incomode. La bordul Sky Cruise spațiul nu este o problemă.

- Advertisement -

Primul hotel zburător include un restaurant, un centru comercial, săli de sport, teatre, piscine, spa, servicii medicale și spații pentru evenimente, la fel ca o stațiune zburătoare. Pe puntea principală și în hol te vei putea bucura și de o vedere panoramică asupra cerului.

Hashem Al-Ghaili, cel care a conceput proiectul, a spus că acesta reprezintă „viitorul transportului”. Sky Cruise nu are nevoie de piloți deoarece folosește un sistem de inteligență artificială care poate conduce vehiculul de la sine. Datorită inteligenței artificiale este, de asemenea, orice turbulență poate fi anticipată, iar cu ajutorul tehnologiei pot fi prevenite eventualele vibrații.

La bordul Sky Cruise, oaspeții pot sta ca într-un hotel de lux cu toate serviciile necesare pentru a rămâne la bord pentru totdeauna. Datorită propulsiei nucleare cu care se mișcă, hotelul zburător ar putea să nu aterizeze niciodată. Chiar și întreținerea lui se poate face în zbor. Cu toate acestea, trebuie punctat faptul că acesta este doar un proiect și că încă nu s-a aratăt nimeni dispus să investească pentru construirea vehiculului, scrie fanpage.it.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This