Thursday, August 11, 2022

Junglă sexuală în Florești! O femeie geme atât de tare încât se aude de la 3 blocuri (VIDEO)

Must Read

Locuitorii mai multor blocuri de pe strada Șesul de Sus, din Florești, trebuie să suporte în fiecare noapte un recital de gemete, din timpul partidelor de sex care se aud dintr-un apartament.

Deci problema este că în Florești sunt doi vecini foarte gălăgioși. Eu înțeleg că au nevoile lor, dar nu în așa hal să îi audă de la 3 blocuri. 

Sunt și copii mici. Doamne iartă-mă! Toată noaptea zici că sunt în junglă. Vecinilor le este rușine de rușinea lor. Toată noaptea o țin așa!

Sperăm să se audă și poate îi va prinde rușinea”, ne-a semnalat o locatară de pe strada Șesul de Sus, sub protecția anonimatului. Cazul a fost semnalat și de o altă vecină, din blocul de vis-a-vis.

- Advertisement -

Filmarea a fost realizată pe strada Șesul de Sus, în noaptea de luni spre marți, la ora 2:30 – 3.00.

Nu e prostituată. Acolo locuiește la etajul 2. Ziua umbla dezbrăcată cu perdeaua trasă. Stau copii și se uită ca la televizor”, a mai spus locatara exasperată.

”Locuiește în scara cu Stomatologia Rainbow. Așa cunosc majoritatea blocul. Nu zice nimeni sa nu întreții relații sexuale dar ăștia sunt dezastru. Sper să vadă și vecina postarea să ne putem odihni”, a mai adăugat aceasta.

Acesta nu este un caz izolat. Lunile trecute, o altă femeie reclama un lucru similar, dar se pare că nu este nicio legătură între cele două cazuri.

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Muniție românească trimisă în Ucraina. Primele imagini cu obuzele de 122 mm fabricate de Romarm în 2022 VIDEO

O înregistrare video apărută pe rețelele de socializare arată că soldații ucraineni au primit obuze fabricate în România de...
- Advertisement -

More Articles Like This