O criptomonedă cu utilizări în lumea reală pentru persoane fizice și companii

Este o criptomonedă cu utilizări în lumea reală pentru persoane fizice și companii. Adevărata valoare a Ethereum derivă din tot ceea ce se construiește deasupra blockchain-ului Ethereum. În limbajul crypto, Ethereum este un blockchain de nivel 1.

Se spune că, investind în Bitcoin și Ethereum, se investește în viitor. Ambele criptomonede merită cumpărate și păstrate pe termen lung. În timp ce monedele meme vin și pleacă, Bitcoin și Ethereum vor rămâne parte esențială nu doar a viitorului crypto, ci și a viitorului lumii.

Puteti investi in crypto prin platformele:

Cryptoasset investing is highly volatile and unregulated in some EU countries. No consumer protection. Tax on profits may apply.

Recomandare: Nu uitati sa aveti un portofoliu diversificat pentru a fi protejat in caz de situatii mai putin placute in cazul unora dintre investitiile din portofoliu!


Disclaimer: Nu sunt un analist financiar, consultant si nici broker. Iti voi oferii ajutorul prin prisma experientei personale pe portofoliul propriu de investitor si nu de povestitor. Ceea ce vei decide sa faci in urma discutiei cu mine, este strict responsabilitatea ta. In momentul in care vei lua decizia sa investesti, iti voi recomanda si o lista de brokeri autorizati cu care vei putea discuta si incepe deschiderea contului de tranzactionare.