Thursday, April 25, 2024

#cobratate: Merita banii cursul lui Andrew Tate. Recenzie completa!

Must Read

Andrew Tate și fratele său, Tristan Tate, au luat practic internetul cu asalt la jumătatea anului 2018.

După o scurtă căutare online a lui Andrew Tate, veți fi greu să găsiți un articol sau un videoclip în care numeroasele sale realizări nu sunt menționate.

Campion mondial la kickboxing. A vizitat peste 70 de țări. Adept de șah. Și, cel mai relevant pentru acest articol – playboy internațional.

- Advertisement -

Ca tânăr ambițios, nu m-am putut abține să nu mă minunez cu ochii mari de cât de incredibilă pare viața lui. Tipul le are pe toate, nu?

Ideea este că, deși să-l vezi și-și etalează bunurile și vorbește cu publicul fără un filtru corect din punct de vedere politic este o gură de aer proaspăt, atunci când vine vorba de orice rețea de socializare, se arată doar cele mai bune aspecte ale vieții noastre.

Andrew Tate a mai vorbit despre asta, dar nu a venit din bani.

De fapt, a trecut peste modul în care el și fratele său, Tristan Tate, s-au luptat financiar câțiva ani la începutul lor de 20 de ani, în timp ce urmăreau excelența în kickboxing.

Acest articol este o recenzie a cursului pe care l-a lansat la sfârșitul anului 2018, numit „cursul de doctorat” – PhD înseamnă „gradul de „pimpin” hoes”.

Ha ha.

Cursul de doctorat Andrew Tate

Preț: Când am cumpărat cursul lui Andrew Tate, avea un preț de 49 de dolari.

Și da, chiar l-am cumpărat de aici, deși știu că cursurile Andrew Tate au fost piratate de mai multe ori. În bani romanesti, asta s-a tradus la aproximativ 227 de lei. Nu e ieftin pentru un roman de rand.

El însuși și atât de mulți alții de pe „partea aceea a Twitter” făceau exagerare – ceea ce au făcut anterior, când a venit vorba de produse de la Christian McQueen.

Nu am cumpărat și nici măcar nu m-am gândit să investesc în vreun produs legat de alegerea femeilor, deoarece am folosit o mulțime de resurse gratuite și am luat măsuri în mod constant.

Cu toate acestea, atunci când un tip ca Tate, care aparent obține rezultate REALE cu femeile, alege să-și împacheteze cea mai mare parte a mentalității și a filozofiei într-un curs online pe care să îl acceseze toată lumea și, din moment ce eu personal nu am întâlnit niciodată pe cineva aproape de nivelul lui, am m-am gândit de ce nu.

Cuprins

La momentul în care l-am cumpărat, cursul lui doctorat Andrew Tate conținea două videoclipuri – videoclipul inițial rulează aproximativ 1:45:00 și unul suplimentar de jumătate de oră în care răspunde la câteva întrebări adresate lui de persoanele care au achiziționat cursul.

Primul videoclip, recunoaște el, este puțin împrăștiat. El o justifică spunând că capul îi este plin de informații, așa că nu este ușor să le condens pe toate într-o prezentare scurtă.

Sau poate că pur și simplu nu a vrut să se obosească să scrie un scenariu.

El începe prin a recunoaște că cursul de doctorat Andrew Tate nu vă va spune să vă puneți în formă, să vă ridicați banii și să trăiți un stil de viață mai interesant – deoarece ar trebui să fiți deja în proces de a face acele lucruri.

La urma urmei, el recunoaște că se descurca destul de bine cu femeile când el și fratele său Tristan Tate au fost frântiți.

Apoi începe cu primul segment major al cursului – cum să trimiți mesaje unei fete pe Instagram – și progresează de acolo.

Conceptul cheie al întregului curs este că bărbații au o armă…

ATENŢIE.

Unele reguli sunt stricte și nu pot fi încălcate, în timp ce altele au excepții.

O excepție ar fi aceea că unele femei pe care le draci la prima întâlnire vor fi fără valoare, în timp ce unele fete pe care le draci la prima întâlnire îți vor fi extrem de loiale și vor fi prietene fantastice.

Dar de unde vei ști? Își împărtășește secretele în cadrul cursului de doctorat Andrew Tate.

Câteva reguli absolute:

Nu poți permite unei femei cu care ești într-o relație să aibă prieteni bărbați. Perioadă.  Acest lucru este de înțeles, pentru că, pe de o parte, de ce orice femeie într-o relație angajată ar avea nevoie de atenție din partea oricărui bărbat care nu este iubitul sau soțul ei?

Femeile sunt programate să împartă un bărbat alfa.

Ea acordă sex pentru atenție, în timp ce bărbații acordă atenție pentru sex.

Scopul femeilor este să o tragi. Fiecare mișcare pe care o faci ar trebui să progreseze către acel obiectiv. Odată ce ai realizat acest lucru, dinamica ar trebui să se schimbe în favoarea ta. Dacă nu, atunci fata aia trebuie să plece.

Nu poți juca cinstit – multe femei mint, așa că asta înseamnă că trebuie să faci și tu puțin (sau mult). Nu sunt în totalitate de acord cu asta. de ce ai continua să vezi o femeie despre care bănuiești că te minte și de ce ai alege să te apleci la acel nivel ca bărbat?

Fiecare mesaj de la tine către ea ar trebui să fie ușor și convingător la care să răspunzi. Este arta conversației.

Nu fii plictisitor. Evocați emoții în ea, fie că este emoție, furie, tristețe, bucurie, orice altceva. Doar să nu răspunzi mereu la întrebări. Scopul petrecerii timpului cu femeile, spre deosebire de bărbați, este să te relaxezi și să fii jucăuș.

Tot ceea ce spui trebuie să vină dintr-o poziție de dominanță. Deține ceea ce faci. Fii mândru de asta. Chiar dacă nu ești la nivelul în viață la care vrei cu adevărat să fii, arată încredere în alegerile tale.

Fetele preferă în general bărbații mai în vârstă decât ei.

Perspective

Cursul de doctorat Andrew Tate conține, de asemenea, câteva perspective asupra dinamicii relațiilor moderne dintre bărbați și femei.

Piața sexuală actuală este un loc extrem de dificil pentru mulți bărbați. Atenția bărbaților suferă acum de hiperinflație – tot ce trebuie să facă puii este să pună poze pe Instagram și aprecierile să vină! Dar tone de fete atrag atenția fără a face sex, ceea ce este locul în care se creează un dezechilibru masiv și atât de multe femei își dezvoltă o idee nerealistă despre valoarea lor ca partener.

Iată o schimbare majoră a mentalității pentru majoritatea bărbaților:

Ce ai prefera să faci… să-i acorzi atenție, să investești o mulțime de timp, bani și energie, să faci toată munca asta… și, eventual, să nu ajungi nicăieri cu ea?

… sau acordă mai puțină atenție, pe care ea îl prețuiește peste aproape orice altceva?

Este vorba despre poziționarea ta. Este posibil să ajungi într-un punct în care ai mai multe femei decât poți face față, dar trebuie să muncești. Cele trei domenii clasice sunt adesea predicate – aspectul, banii și statutul. Totuși, succesul încă nu este garantat, chiar și atunci când ai acele lucruri.

O altă observație din cursul de doctorat Andrew Tate este că o mulțime de chestii „pastile roșii” sunt împotriva femeilor.

Nu vei reuși dacă nu-ți plac fetele și ai o atitudine amară față de toate.

Femeile gândesc diferit decât bărbații.

Trebuie să înțelegi regulile jocului pentru a câștiga jocul.

De fapt, odată ce joci jocul în avantajul tău, vei descoperi că modul în care funcționează femeile poate juca în favoarea ta, pentru că, din nou, femeile sunt concepute să împartă un bărbat alfa.

Asta pentru că (după el), orice are valoare, este valoros din cauza penuriei. Acesta este motivul pentru care va fi fericită să ia dracu’ cu un tip care nu îi întoarce mesajele la timp, nu o sună sau nu vrea să petreacă fiecare minut al zilei cu ea…

Spre deosebire de tipul care este la dispozitia ei, ca un catel.

În cursul de doctorat Andrew Tate, el vorbește despre faptul că fetelor nu le pasă neapărat de bani, dar sunt curioși cum ai reușit, deoarece nu este obișnuit. Nu le pasă de numerele din contul dvs. bancar sau de facturile de hârtie din portofel. Ceea ce  este atrăgător, însă, este stilul de viață și distracția pe care banii le pot facilita.

Când vine vorba de fetele din telefonul tău cu care vorbești – de ce vorbești cu ele? Dacă nu ai nicio șansă să-i tragi, de ce îți dai atenția gratuit? În esență, vă devalorizați cele mai valoroase bunuri – timpul și atenția.

Instagram este aplicația de întâlniri numărul 1. Tinder funcționează, dar nu este ideal, deoarece există o mulțime de sape acolo.

Pentru a atrage atenția de la anumite femei, ar trebui să arăți mult pe Instagram.

Dacă, în realitate, nu lucrezi la un loc de muncă care îți place sau trăiești un stil de viață nebun, poți minți – conform cursului de doctorat Andrew Tate.

Îl poți juca mai sus. Nu da răspunsuri clare când ea te întreabă ceva de genul „ce faci”? chiar dacă ești mândru de asta și este mișto, ca să fii avocat sau administrator de fonduri speculative. Construiește intriga. Fă-o să se întrebe.

Exemplul lui este să zicem că lucrezi la Starbucks. Ea te întreabă ce faci. Spuneți: „Ei bine, am fost la nivelurile superioare ale managementului, dar acum lucrez în magazinele Starbucks și văd cum sunt conduse și raportez conducerea superioară fără ca angajații de pe stradă să știe cine sunt”. Bam.

— Deci faci o grămadă de bani?

„Da, dar o pun pe verișoara mea la facultate” sau „bunica e la spital și îi acopăr facturile medicale”.

Acum nu numai că nu trebuie să etalezi o grămadă de avere, dar ea te vede plin de compasiune și generos.

În esență, nu oferi niciodată liber povestea vieții tale. Nu poți spune nimic mai interesant decât ceea ce poate crede ea despre ea însăși.

Dacă alegeți să faceți acest lucru, rețelele dvs. de socializare ar trebui să-i stimuleze curiozitatea și să o facă să se întrebe „cine este tipul ăsta?” Faceți clar că vă rostogoliți cu puii fierbinți, așa că faceți des poze cu femei atrăgătoare și puneți-le.

Nu trebuie să actualizați tot timpul. Fă-ți primele 5-6 fotografii uimitoare

Dacă nu ai bani de etalat, fă unghiul de deplasare. Du-te într-un loc exotic și fă poze.

Pe Instagram, nu vrei să postezi prea multe poze cu grupuri pline doar de bărbați. Te face să pari că nu primești femei și o face să creadă că nu ești unic în comparație cu ceilalți băieți.

Fără față de soia (gura deschisă).

Când îi trimiteți un mesaj, trebuie doar să puneți numele orașului în care vă aflați sau pe care îl veți vizita.

Moscova?

Shanghai?

Movila de flori?

Totul trebuie să se întâmple repede. Dacă te îndepărtezi puțin și apoi te întorci, ea își va uita și își va pierde interesul. Majoritatea fetelor din aceste aplicații sunt nerăbdătoare și nerăbdătoare. De asemenea, sunt loviți de o mulțime de mesaje de la alți tipi.

Amintiți-vă, progresie.

Oricine îi poate trimite un DM.

Deci, obțineți numărul ei sau Whatsapp.

Este mai exclusivist.

Dacă îți dă bs, nu răspunde. Ingnor-o. Dacă cereți informații de contact și ea spune „oh, nu-mi dau #”, atunci lăsați-o pe agățată.

Nu arăta că ești afectat emoțional atunci când ea face ceva ce ți se pare neplăcut sau lipsit de respect, chiar dacă ești furios.

De obicei se vor întoarce la tine și se vor întreba ce s-a întâmplat.

Puteți trimite mesaje la tone de fete în același timp.

Programați mai multe întâlniri într-o zi, în același loc.

Nu există o femeie care să fie cu adevărat singură. Ea vorbește cel puțin cu câțiva tipi diferiți la un moment dat, așa că trebuie să arăți BINE și să ieși în evidență.

Când îți dau bs, limitează-ți atenția. Scoate-l departe.

În cursul de doctorat Andrew Tate, el analizează modul în care există factori externi asupra cărora nu ai niciun control.

Bunicul ei a murit. Ea e bolnavă. Ea este deja îndrăgostită. Ea a picat un test și așa mai departe. S-ar putea să faci totul bine, dar din cauza uneia dintre aceste probleme, ea pur și simplu nu este deschisă să fie sexuală sau romantică cu tine.

Trimite mesaje timp de maximum 2 zile înainte de a merge la o întâlnire.

Dacă durează mai mult de 2 zile, nu se întâmplă. Dacă ea își scuză că „e ocupată”, realizezi că este vorba despre bs și femeile sunt tot timpul la telefon.

Iată o altă lecție de la cursul de doctorat Andrew Tate:

Fetele fierbinți nu sunt ignorate.

Vor atenție. Ele vor reapărea mai târziu cu mici mișcări, cum ar fi să-ți placă fotografiile sau să-ți trimită un mesaj.

Întâlniri – fii încrezător, întreabă despre ea, nu rămâi prea mult. Cel mai bine este întotdeauna să scurtezi lucrurile. Încheiați data la vârf. Cafeaua este scurtă. Demonstrează că ești o persoană reală și că nu ești nebun.

De fapt, un alt beneficiu al unei întâlniri scurte este că fata căreia îi trimiți un mesaj s-ar putea să nu fie la fel de bine ca pe rețelele sociale, așa că vrei să ieși de acolo.

După prima dată:

Fii cochet. Poți vorbi ca un adult. Dacă ea răspunde, te place.

Fara filme.

Fără cine.

Băuturi.

Păstrați-l informal.

Situațiile formale fac lucrurile incomode, mai ales atunci când tocmai începeți să vă cunoașteți.

Dacă sunt alții în preajmă, e mai chill, dar numai dacă prietenii tăi sunt cool și nu întrerup. Ar trebui să vrea să te ajute să te culci.

De fapt, este cel mai bine dacă prietenul tău își aduce fata lui fierbinte.

Nu-ți insulti în glumă prietenul în această situație.

Nu te săruta la sfârșit. Sărut în mijlocul întâlnirii. Fă-o casual. Escalada. Vino mai aproape. Mâna pe picior.

Nu o întreba dacă vrea să vină la a ta… întreabă-o dacă vrea să meargă acasă! Doar ia-o.

Nu ieși niciodată din calea ta să o iei acasă.

Trebuie să-i conduci.

Nu întreba de două ori. Dacă spune că nu vrea să vină cu tine, atunci bine, dă-i drumul.

Apoi, el atinge cum să stabilești o întâlnire și ce să faci la întâlnire.

Femeia perfectă nu există. Ea trebuie să te supună. Unele femei sunt mai modelabile decât altele

Fiecare fată fierbinte are o tulburare de personalitate. Au atenția acordată asupra lor de îndată ce cresc țâțe.

Test ușor:

Dă-i naibii cu ea. Ai castigat. Trebuie să te tragi cu multe femei ca să-ți dai seama ce vrei cu adevărat. Din 5 fete una va fi decentă.

Atenția ta trebuie să se îndrepte spre 0.

Tu ai stabilit standarde. Odată ce o tragi, ești în poziția de putere. Dacă te draci și nu mai vorbește niciodată cu tine, este o curvă și nu vrea acel stigmat, așa că este în interesul ei să te contacteze din nou. Ea vrea să te păstreze.

Un alt test – fă-o să-ți cumpere cafea.

Dacă nu poate plăti 5 dolari pentru cafeaua ta? Ea trebuie să plece.

Stabiliți standardele la începutul relației.

Trebuie să vadă că ți-a scăzut atenția, dar nu atât de mult încât să te poată chema.

O femeie de calitate va face tot ce este necesar pentru a-ți retrage atenția după ce ai fugit.

O fată care preferă să-și ia o pula nouă decât să-ți cumpere cafea, nu este genul de fată cu care vrei să fii într-o relație.

Abordări în persoană –

Atrage-i mai întâi atenția. „Scuzați-mă”, apoi faceți o pauză, lăsați-o să se uite la tine.

‘esti frumoasa’.

Dacă nu o să se umilească să-ți trimită un mesaj mai întâi a doua zi după ce ai fugit, atunci nu o va face niciodată. Sapă.

Dacă trec acest test, sunt de calitate

Vrei să devii totul pentru ea – idolul ei în viață. A te pierde ar distruge-o.

Nu contează dacă tragi pe altcineva. Vrei fata atât de blocată, încât să fie de acord cu tine să înșeli.

Nu-i acorda atenție când se poartă prost. Într-o relație, fetele ar trebui să-și dorească sexul mai mult decât îl primesc. Ar trebui să-l iei oricând vrei. Dacă refuză… trebuie să plece.

La sfârșit, el într-adevăr pătrunde în profunzime și discută un punct pe care foarte puțini antrenori de întâlniri și guru de pick-up l-au elaborat vreodată, dacă chiar ating asta, și asta este RETENȚIA.

Odată ce înveți cum să ridici câteva fete ici și colo, următoarea progresie logică este să o ții în preajmă și să o atragi de tine.

Parerea mea despre cursul de doctorat Andrew Tate:

Pe de o parte, aplaud pe oricine este dispus să investească în ei înșiși și să-și îmbunătățească viața. Cursurile pot ajuta cu asta…

DAR – și aceasta este o problemă majoră pe care o văd cu oamenii care cumpără produse educaționale – ȚI VA AVANTA NUMAI DACĂ ESTI ÎN POZIȚIA CORECTĂ PENTRU A APLICĂ CUNOAȘTERILE.

Ce inseamna asta?

Ei bine, întreabă-te – cum te descurci din punct de vedere financiar?

Dacă nici măcar nu poți închiria un apartament decent într-o zonă frumoasă a orașului, atunci mergi mai întâi.

Chiar dacă reușești să seduci o puiă și să o conduci înapoi la locul tău, asigură-te că este cel puțin într-o zonă sigură și că casa ta este curată și organizată.

De asemenea, unde vă aflați?

Ascultă, poți avea cel mai bun joc din lume, poți conduce mașini ca Andrew Tate, poți avea un pachet de șase și toate astea…

Dar dacă trăiești în mijlocul nebunului Nebraska, îți va fi totuși greu să adopti acest stil de viață (nimic împotriva Nebraska).

Să fim realiști: cele mai tari fete se îngrămădesc în strălucirea și glam orașelor mari.

Deci, urmați exemplul. Dacă nu vă aflați deja într-unul, mutați-vă în sau foarte aproape de un oraș important.

În al treilea rând, cum arăți? Sunt la maxim? Dacă ați citit și alte părți ale acestui blog, atunci veți ști unde se duce. Nu putem controla mâna care ne-a fost împărțită, dar suntem siguri că o putem duce destul de departe.

Intră în sală, slăbește, limpezește-ți pielea, fă-ți o tunsoare frumoasă, cumpără-ți niște haine potrivite și îți vei face lucrurile de un milion de ori mai ușoare, crede-mă.

În sfârșit, ai un stil de viață distractiv? Nu trebuie să fii Dan Bilzerian, dar faci lucruri distractive, cum ar fi să mergi în excursii, să faci petreceri sau să faci sport?

Ai niște prieteni solidi cu care poți ieși? În mod ideal, cunoști alte fete cu care poți ieși (ca prietene)?

Probabil ați mai citit despre dovada socială și credeți-mă – NU EXISTĂ NU EXISTĂ NU EXISTĂ O DOVĂVĂ SOCIALĂ MAI BUNA DECÂT A FI VĂZUT ÎN PUBLIC CU O FEMEIE FRUMOȘĂ PE BRAȚ (sau două, sau trei… cu atât mai bine, după cum se spune…).

Toți acești factori contribuie la un lucru care este evidențiat în cursul de doctorat Andrew Tate – femeile își vor dracu un bărbat pe care îl respectă.

Dacă ai bine banii… Arati bine… Bucură-te de un stil de viață interesant… Atunci ar fi o idee deloc pentru majoritatea fetelor să vă ofere măcar o șansă.

Nu am nimic împotriva lui Andrew Tate. E distractiv. El face câteva puncte bune, dar luați în considerare această achiziție cu atenție.

Ți-am oferit multe în această postare. Ca să nu mai vorbim de faptul că, dacă te uiți prin Twitter-ul lui, ai putea să reunești majoritatea componentelor cursului… gratuit.

Acum, înțeleg că există o părtinire a angajamentului atunci când vine vorba de a plăti pentru informații vs doar de a le obține gratuit.

Ideea este că atunci când plătiți pentru el, îl veți aprecia mai mult și veți avea mai multe șanse să luați măsuri în acest sens.

Dacă doriți să cumpărați cursul, accesați siteul și găsiți-l acolo.

Aştept comentariile şi gândurile dumneavoastră.

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x