Thursday, April 18, 2024

Diana Şoşoacă îl demolează pe George Simion înainte de nuntă: „Să ajungi să cerșești pentru a-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil”

Must Read

Diana Șoșoacă nu-l iartă pe George Simion nici înainte de nuntă. Senatoarea s-a arătat dezgustată de tot ce se întâmplă

Diana Şoşoacă, senator independent de circa 18 luni, a decis să nu participe la nunta fostului ei coleg de partid, George Simion. Ea susține că nu poate merge la o „nuntă artificială”.

Într-o discuție pe care Diana Șoșoacă a purtat-o cu prietena sa, Adriana Bahmuțeanu, senatoarea a făcut referiri la nunta pe care liderul AURGeorge Simion o organizează și la care se preconizează că vor participa în jur de 10.000 de persoane. După ce i-a urat „Casă de piatră”, Șoșoacă s-a arătat dezgustată de ceea ce se întâmplă.

„Să ajungi să cerșești pentru a-ți face propria nuntă mi se pare dezgustător și lamentabil. Cred că în România sunt atâția zeci de mii, sute de mii de oameni care nu au salariul lui de parlamentar – hai să zici, 90% donează – dar el spunea cu gurița lui, că un parlamentar are 10.000 de euro pe mână, ceea ce înseamnă că el își bagă în buzunar, toți banii pe care statul român și conform legii tu trebuie să îi dai pe cabinetul parlamentar și pe consilieri și pe munca pe care o faci pentru Parlament și pentru poporul român”, a menționat senatoarea.

- Advertisement -

Aceasta a menționat apoi că George Simion a recunoscut că el de fapt fură din fondul care îi este acordat unui demnitar pentru a trăi.

În acest sens, Diana Șoșoacă l-a criticat pe liderul AUR, spunând că după ce are mii de euro în buzunar, nu e în stare să-și cumpere două tone de brânză. Totodată l-a întrebat ironic dacă nu îi e rușine pentru că întreabă oamenii de unde își poate lua legume pentru nuntă, potrivit Cetățeanul.net.

Diana Șoșoacă nu merge la nunta lui Simion

La nunta liderului AUR ce va avea loc pe 27 august

, senatoarea Diana Șoșoacă a anunțat că nu va participa, deoarece i se pare o nuntă artificială, și e mai degrabă o campanie electorală.

„Acea nuntă este o nuntă artificială. Nu pot să merg la așa ceva, la o chestie artificială. Aia nu e o nuntă! După mine e campanie electorală, e orice altceva, dar nu o nuntă!

O nuntă e un lucru intim, care adună laolaltă oameni ce se cunosc, membri ai unor familii, nu așa! Nunta anului, cum spuneți voi cei din presă acestui eveniment, nu e cea a lui George Simion. Nu! E nunta oricărui român! Nu-mi pierd vremea mergând la așa ceva! Timpul meu e prea important ca să-l pierd cu așa ceva! Am altele de făcut”, a declarat senatoarea, conform playtech.ro.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

TOKERO a închis runda de finanțare Private Sale de 1.4 milioane dolari pentru tokenul utilitar LevelUP

TOKERO, un exchange de criptomonede, a anunțat închiderea cu succes a primei runde de finanțare în regim privat, în...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x