Wednesday, April 24, 2024

E cât se poate de real! Se caută degustător de dulciuri. O companie de produse de cofetărie oferă un salariu colosal pentru acest post

Must Read

V-ați întrebat vreodată cum ar fi să mâncați dulciuri și să fiți și plătiți pentru asta? Sună ca un vis frumos pentru mulți, dar e cât se poate de real. O companie canadiană de bomboane chiar caută să angajeze o persoană pentru a degusta diverse tipuri de dulciuri.

Candy Funhouse este un retailer online de produse de cofetărie și are în catalogul său de la batoane de ciocolată la bomboane gumate. Recent, a anunțat că angajează o persoană pentru postul de ofițer șef de bomboane.

Ce înseamnă acest lucru? Că au nevoie de un angajat pe post de degustător de bomboane, care va primi 78.000 de dolari pe an (100.000 de dolari canadieni). Persoana respectivă poate să lucreze de acasă.

Ofițerul – șef de bomboane va fi cel care va coordona ședințele din cadrul companiei și va fi degustătorul principal.

- Advertisement -

Câteva mii de candidați au aplicat deja pentru postul respectiv, care a fost postat pe LinkedIn în luna iulie, a declarat directorul executiv al companiei, Jamal Hejazi. El a dezvăluit că a rămas surprins de numărul uriaș de aplicații și de videoclipurile primite cu familii întregi care au spus că se oferă să împartă sarcinile de degustare și salariul.

„Imaginați-vă cele mai bune amintiri în jurul bomboanelor, pe care le aveți în fiecare zi la serviciu”, a spus Hejazi.

Candy Funhouse, cu sediul în afara Toronto , este condusă de patru frați de 20 și 30 de ani, care au crescut în zonă și ai căror părinți dețineau magazine de gogoși și un restaurant local. „Fratele meu, Mo, a fondat-o în 2018, iar mama mea era angajatul nr. 2”, a spus Hejazi, adăugând că el și o soră mai mică și un frate s-au alăturat ulterior companiei.

Vânzările în 2021, stimulate substanțial de pandemie, au fost „puțin sub 15 milioane de dolari. Nu glumesc”, a spus Hejazi.

Familia deține un pachet de 90% din acțiuni.

Compania a precizat că postul de ofițer-șef de bomboane este destinat candidaților cu vârste de peste cinci ani, deși este necesară permisiunea părinților pentru minori. Mulți părinți și-au filmat copiii completând cererea și au postat clipul ​​online.

Compania are 340.000 de urmăritori pe Instagram și trei milioane pe Tik-Tok.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Renzo (REZ) se listează pe Binance Launchpool. V-ati pus BNB-ul la treaba?

 Binance anunta inca un proiect (al 53-lea) pe Binance Launchpool – Renzo (REZ), un protocol de liquid restaking, utilizatorii având posibilitatea...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x