Friday, March 29, 2024

Mărturii crunte din puşcărie! Dragnea a fost violat şi bătut în repetate rânduri în închisoare! Dezvăluirea momentului despre fostul politician!

Must Read

Apar detalii şocante despre experienţa lui Liviu Dragnea în închisoare. Fostul preşedinte al PSD a stat după gratii doi ani şi două luni, perioadă în care a îndurat “chin şi suferinţă, abuzuri şi umilinţă”, aşa cum a mărturisit chiar el la ieşirea din penitenciar.

Aceleaşi lucruri le-a povestit şi apropiaţilor săi, însă cu mult mai multe detalii. Acum, după un an de zile de la eliberare, în spaţiul public apar detalii absolut şocante despre ce i s-a întâmplat lui Liviu Dragnea la închisoare. Pe pagina de Facebook a partidului său, Alianţa pentru Patrie, a fost dezvăluit faptul că Liviu Dragnea a fost bătut şi violat în repetate rânduri cât a stat închis.

„Hulit și blamat de grupări oculte sub-finanțate de către puteri subterane din occident, #rezist a avut scopul de a-l extermina pe patriotul Liviu Dragnea. Au inventat dosare, au apelat la martori falsi, numai ca patriotul nostru sa ajunga la zdup, iar miscarea nationalista si suveranista sa fie oprita.

Ajuns acolo, Liviu Dragnea a suferit cele mai mari orori, asemanatoare cu practicile din tememnitele comuniste ale anilor ‘70. Privat de controale medicale, batut si violat in repetate randuri, a suferit enorm ca tu astazi sa poti avea pe masă roșii românești!”, au scris reprezentanţii partidului Alianţa pentru Patrie pe Facebook.

- Advertisement -

La scurt timp, zeci de internauţi au comentat la postarea partidului lui Dragnea. „Aici fumează ţigara de dinainte sau de după?”, „Mulțumim, Liviu! Nu avea gust roșia din grădină fără să vă puneți dumneavoastră, ca un patriot, vorba aia, fundul la bătaie”, „Cine a dorit asa ceva si de ce???”, „Împreună vom învinge!”, i-au transmis utilizatorii de Facebook politicianului.

„Condiţiile sunt rele. Şi mai rele sunt abuzurile”

Irina Tănase, fosta parteneră a lui Dragnea, a vorbit în repetate rânduri despre condiţiile inumane în care a trăit fostul lider PSD în închisoare, însă nu a intrat în astfel de detalii.

„Nu este bine. Este în continuare în puşcărie, în continuare cu probleme de sănătate netratate. Încearcă să ajungă sănătos afară, acasă. Asta este ce face Liviu Dragnea”, spunea Irina Tănase în urmă cu un an. Tot ea a precizat că Dragnea a stat în aceeaşi celulă cu doi alţi trei bărbaţi.

”Toată lumea trebuie să înţeleagă că aceşti oameni sunt acolo pentru că sunt privaţi de libertate. Ei nu sunt duşi acolo spre a fi exterminaţi. Ei nu sunt duşi acolo pentru a fi torturaţi, chinuiţi, pedeapsa lor este de privare de libertate. Condiţiile sunt rele şi mai rele sunt abuzurile”, mai spunea ea la acea vreme.

Dragnea s-a confruntat cu numeroase probleme de sănătate cât a stat închis. La vremea respectivă, a suferit o intervenţie la spate, la Spitalul Penitenciar Rahova, şi acuza că a fost lăsat să-şi cureţe rana şi să-şi schimbe bandajul.

„Nu știm exact de la ce a început totul. Am avut săptămâna trecută o serie de întâlniri cu colegi din diverse regiuni. Altfel spus, a fost o perioadă foarte plină în care Liviu Dragnea a fost alături de noi. Însă cândva, pe parcurs, a răcit foarte tare. Medicul spune că are o aprindere la plămâni. De fapt, la un singur plămân, dar nu știu exact să vă spun diagnosticul, fiindcă nu mă pricep la treburile acestea medicale”, a declarat Codrin Ștefănescu.

Liviu Dragnea a fost condamnat, în mai 2019, la 3 ani şi 6 luni de închisoare cu executare, în dosarul angajărilor fictive de la Direcţia de Protecţie a Copilului Teleorman. Fostul social-democrat a fost eliberat, în urma unei decizii luate de Tribunalul Giurgiu.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x