Sunday, November 27, 2022

Peste 60% din părinții americani vor ca elevii să învețe despre criptomonede la școală

Must Read

Părinții din Statele Unite ale Americii consideră că este important ca copiii lor să învețe despre criptomonede, blockchain sau Metaverse și că ar trebui să aibă cursuri la școală în acest sens.

Concret, 64% doresc ca elevii să învețe despre criptomonede, 40% au fost în favoarea tehnologiei blockchain, iar 35% au susținut cursurile despre Metaverse, potrivit Study.com, citat de Mediafax.

Mai mult, aceeași întrebare a fost adresată și absolvenților de facultate, iar 67% dintre ei au răspuns în favoarea cursurilor despre criptomonede.

Pe de altă parte, părinții nu au fost de acord cu introducerea orelor despre NFT în programa școlară. La acest studiu au luat parte 800 de americani, iar o parte dintre ei investesc activ în piața cripto.

- Advertisement -

Eric Adams, primarul orașului New York , a declarat că susține introducerea unui curs despre criptomonede în programa școlară.

Sursa: ziare.com

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

Profeția incredibilă a unui miliardar: Aceste 3 revoluții vor duce la o schimbare radicală! Va fi o creștere economică uriașă

Mukesh Ambani, președinte al „Reliance Industries Limited”, cel mai bogat om din India, a numit revoluția energiei curate, revoluția...
- Advertisement -

More Articles Like This