Thursday, March 28, 2024

Primești 15.000 de euro ca să te muți pe această insulă de lux și să-ți faci și casă. Ai de îndeplinit doar patru condiții simple

Must Read

O țară din Europa a apelat la o metodă neobișnuită de a-și salva economia și comerțul unei zone. Astfel, oferă 15.000 de euro celor care se mută acolo cu normă întreagă.

O țară din Europa a apelat la o metodă neobișnuită de a-și salva economia și comerțul unei zone. Astfel, oferă 15.000 de euro celor care se mută acolo cu normă întreagă.

Vorbim de una dintre cele mai cunoscute insule din Europa, unde mulți turiști de pretutindeni își fac vacanțe de lux. Sardinia este locul pe care Guvernul Italiei vrea să îl populeze cu oameni. Autoritățile vor să le ofere doritorilor un ajutor financiar ca să-și poată cumpăra o casă.

Sunt, bineînțeles, și câteva condiții de îndeplinit. Proiectul face parte dintr-o schemă națională, care vrea să încurajeze oamenii să achiziționeze case vechi, pe care să le recondiționeze și să se stabilească acolo, să pornească afaceri și să dezvolte mediu rural italian.

- Advertisement -

Prima condiție este ca banii să fie folosiți doar pentru achiziționarea locuinței sau renovarea acesteia, în Sardinia. De asemenea, locuința pe care o achiziționează trebuie să fie situată într-o zonă cu o populație mai mica de 3.000 locuitori, deoarece orașele acestea au nevoie de devoltare economică. O altă condiție este valoarea grantului oferit, și anume că suma maximă oferită este de 15.000 euro, însă nu poate să depășească jumătate din valoarea locuinței.

Potențialii cumpărători trebuie să fie hotărâți că vor să locuiască acolo permanent, de aceea, se intenționează ca cei care primesc granturile, să aplice pentru reședință permanentă în Sardinia, în maxim 18 luni de la ajungerea acolo. În acel fel, se încearcă să se evite oamenii bogați care vor veni să își cumpere case de vacanță.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x