Thursday, April 25, 2024

Un deputat rus, pro-occidental, amenință cu o nouă serie de asasinate în stilul „Dughin”: „Putin va fi detronat și distrus de noi!”

Must Read

Un politician susținut de Occident, care a fost expulzat din Rusia, considerat spion străin, susține că asasinate precum cel al Dariei Dughin vor mai avea loc pe teritoriul lui Vladimir Putin.

După ce fiica lui Aleksandr Dughin a fost ucisă, o mulțime de scenarii au apărut în spațiul public în legătură cu ceea ce ar putea urma de-acum încolo și identitatea autorilor masacrului. În presa din Occident se vorbește din ce în ce mai mult despre „Armata Națională Republicană” (ANR), vinovată pentru uciderea tinerei.

Ipoteza a plecat de la un deputat rus, partizan al Occidentului, care i-a îndemnat pe cetățenii ruși să se revolte împotriva lui Putin, după asasinatul Dariei Dughina.

În manifestul de pe Telegram, deputatul Ilia Ponomarev, expulzat pentru activități anti-Kremlin, susține că Vladimir Putin este „un criminal de război” și un uzurpator al puterii.

- Advertisement -

Deputatul anti-Putin îndeamnă la revoltă

Ponomarev susține că partizanii ANR din interiorul Rusiei sunt gata să comită și alte atacuri similare împotriva unor oameni-cheie ai Regimului Putin, potrivit presei britanice.

Armata Națională Republicană e un grup clandestin care activează în interiorul Rusiei și care are drept scop răsturnarea regimului Putin. În prezentam Ilia Ponomarev e stabilită la Kiev.

„Noi, activiști, militari și politicieni ruși, acum partizani și luptători ai Armatei Naționale Republicane, îi scoatem în afara legii pe provocatorii de război, tâlharii și asupritorii popoarelor Rusiei. Îl declarăm pe președintele Putin uzurpator al puterii și criminal de război, care a modificat Constituția, a declanșat un război fratricid între popoarele slave și a trimis soldații ruși la o moarte sigură și fără sens (…)

Credem că oamenii lăsați fără drepturi au dreptul să se răzvrătească împotriva tiranilor. Putin va fi detronat și distrus de noi! Scopul nostru este să oprim distrugerea Rusiei și a vecinilor săi, să oprim activitățile unor oameni de afaceri de la Kremlin care au furat bogăția poporului nostru și comit crime în interiorul și în afara țării. Declarăm oficialii Guvernului Federației Ruse și ai administrațiilor regionale complici ai uzurpatorului. Cei care nu renunță la putere vor fi distruși de noi”, se arată în manifestul publicat pe canalul de Telegram.

Fiica lui Aleksandr Dugin, considerat „Rasputinul lui Putin”, a murit după ce maşina în care se afla a explodat. Ruşii susţin că ţinta era tatăl ei.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x