Thursday, March 28, 2024

VIDEO Sorin Ovidiu Vântu prevede dezastrul: „Ne aşteptăm la o alianţă militară între China şi Rusia. Bat America de-i sună apa în cap”

Must Read

Afaceristul Sorin Ovidiu Vântu îşi continuă seria dezvăluirilor pe pagina sa de Facebook, unde postează frecvent materiale video de analiză a celor mai importante evenimente din spaţiul românesc şi internaţional.

Sorin Ovidiu Vântu consideră că Statele Unite ale Americii provoacă China, în speranţa izbucnirii unui nou război pentru că, în opinia sa, SUA se află aproape în faliment, iar conflictele armate în care se implică ţin ţara „pe linia de plutire”.

„Evident ca America a bagat iar batul prin gard ca sa-i irite pe chinezi. America este un stat intr-o putrefactie morala absoluta. Un stat corupt pana la molecula. Ce ofera America? Razboaie, Coca Cola, junk food si Hollywood. Asta ofera America, tara pe care o pupa o gramada de influenceri in fund. Incearca sa mai genereze un razboi, in Taiwan de data aceasta.

De ce? Pentru ca aceasta tara este, printre altele, falita. Nu va reusi sa-si plateasca datoriile nici intr-o mie de ani, doar razboaiele o tin pe linia de plutire. A reusit sa distruga Europa, pentru ca Europa este distrusa, economic vorbind. Au reusit sa strice armonia dintre Europa si Rusia, o simbioza aproape perfecta. Au reusit sa genereze razboiul din Ucraina, folosind un papagal, pe Zelenski, pe care il pupa toti in fund. Nenorocitul ala, mafiotul ala sinistru. De ce il sustine statul roman? De prost. Pentru ca anumiti indivizi vor sa ocupe anumite functii, dupa ce isi pierd posturile actuale.

- Advertisement -

Sorin Ovidiu Vântu: „Dacă soldaţi români ajung în război, va fi pentru ca America să-şi păstreze supremaţia mondială. Merită?”

Si asta in detrimentul natiei romane, care este intr-o situatie economica de rahat. Cu toate astea, ati avut aproape 6 miliarde de euro sa cheltuiti pe concedii, fara sa luati in calcul ca vine iarna.

Deci despre China. De-a lungul timpului, SUA si-a construit nave de razboi, portavioane si baze militare pentru a izola China. Plasate in insula Jeju, a Coreei de Sud, in Okinawa, in Insulele Marshall, unde isi faceau experimente nucleare, ucigand populatia insulelor, iar cei care nu au fost omorati duc si azi povara bolilor generate de radiatiile de acolo. Si in Australia, unde sunt baze militare nucleare.

Deci de mult americani au izolat China, dincolo de figurile lui Xi Jinping, de amenintarile fara acoperire, nu poate face altceva decat o alianta militara cu Rusia. Da, Rusia si China bat America, o bat de-i suna apa in cap, dar singura nu, nu poate face nimic. Deci urmeaza sa ne asteptam la o alianta militara intre China si Rusia, moment in care suprematia Americii va disparea.

Stiti ca au inceput sa fie chemati cetateni romani de catre armata romana sa fie fisati. Daca se ajunge ca soldati romani sa fie implicati in razboi, sa-si lase oasele pe acolo, va fi pentru ca America sa-si pastreze suprematia mondiala. Merita?”, a spus Sorin Ovidiu Vântu.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Numărul victimelor în atacul de la Moscova a depășit 60 de morți și peste 100 de răniți. Rușii anchetează un act terorist | ISIS...

Numărul victimelor ucise în atacul armat de lângă Moscova a depășit 60, a declarat Comitetul de Investigații al Rusiei....
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x