Thursday, April 25, 2024

Klaus Iohannis, pozat lângă un asasin. Cristian Coclea și-a omorât partenera

Must Read
Pe 1 septembrie 2022, Cristian Coclea și-a ucis fosta parteneră și apoi s-a sinucis, au declarat anchetatorii, trupurile celor doi fiind descoperite pe o stradă dintr-un cartier de lux al Miami. Același Cristian Coclea fusese invitat să ia parte la întâlnirea președintelui Klaus Iohannis cu comunitatea românească în Philadephia, din septembrie 2017.

Poliția din Miami a fost alertată în jurul orei 21:20, pe 1 septembrie, martor al dublului tragic eveniment fiind chiar băiatul de 14 ani al partenerei lui Coclea Gheorghe Cristian, Dumuta Szerika, ambii cetățeni români.

Coclea Cristian și-a ucis partenera și mai apoi s-a sinucis

Conform anchetatorilor, femeia și minorul în vârstă de 14 ani ar fi fugit la Miami pentru a scăpa de Coclea Cristian, care ar fi vrut să reia relația cu femeia în cauză, însă aceasta l-ar fi refuzat, motiv pentru care bărbatul ar fi ucis-o.

Un martor ocular a povestit că a auzit strigăte din vecinătate, iar când a privit pe fereastră a observat o femeie întinsă pe trotuar, lângă care stătea un copil. Minorul ar fi declarat apoi că cei doi s-ar fi certat înainte de tragedie. Totuși, nu există nicio plângere privind fapte de violență domestică atribuite lui Coclea Gheorghe Cristian.

- Advertisement -

După cum reiese din fotografiile postate de Cristian Coclea pe pagina de Facebook, acesta participase la întâlnirea cu președintele Klaus Iohannis, când cel din urmă a afectuat o vizită în SUA, pentru a lua contact cu românii din Philadelphia, context în care Iohannis i-a îndemnat pe aceștia „să contribuie în continuare la bunăstarea relaţiei dintre România şi SUA”.

Cristian Coclea, discuții cu președintele Klaus Iohannis în Philadelphia

„Comunităţile româneşti, aşa cum este această frumoasă comunitate din Philadelphia, sunt extrem de importante pentru mine personal, dar şi pentru România. Sunteţi importanţi pentru noi, sunteţi vitali pentru păstrarea legăturii cu patria şi mă bazez foarte mult pe dvs şi pe ceilalţi români din SUA atunci când vine vorba de Parteneriatul Strategic cu SUA”, declara Klaus Iohannis în 2017, care adăugase că a făcut o „selecţie atentă” a comunității de români din SUA pe care avea să o viziteze.

La acea întâlnire a participat și Carmen Iohannis, soția președintelui României, dar și ambasadorul României în SUA, George Maior.

Coclea Cristian lucra la compania Piedmont Airlines din Philadelphia, conform profilului său de Linkedin, consultat de Ziarul Românesc.

Sursa: evz.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Alegeri SUA: Actorul Dwayne „The Rock” Johnson îşi retrage sprijinul pentru Biden

Actorul american Dwayne Johnson, cunoscut ca The Rock, a declarat vineri că, spre deosebire de alegerile prezidenţiale din 2020,...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x