Sunday, November 27, 2022

Putin a bătut palma cu Kim Jong-un: Coreea de Nord intervine în conflictul din Ucraina

Must Read

Se anunță vremuri dificile pentru SUA și în special pentru Europa. Liderul suprem al Coreei de Nord, Kim Jong-un, a decis să-i dea o mână de ajutor lui Vladimir Putin, pe fondul conflictului din Ucraina. 

Coreea de Nord rămâne un partener de încredere al Rusiei. Kim Jong-un trimite arme armatei conduse de la Moscova. Ministerul rus al Apărării a cumpărat milioane de rachete și obuze de artilerie, potrivit unui raport declasificat al serviciilor informații americane, informează  New York Times.

Oficialii serviciilor de informații americane cred că este vorba abia despre începutul colaborării. Oamenii lui Vladimir Putin ar putea încerca să cumpere și alte echipamente militare nord-coreene, în viitor.

Dezvăluirea a fost făcută la câteva zile după ce Rusia a primit primele drone din Iran.

- Advertisement -

Americanii nu au oferit informații suplimentare despre armamentul cumpărat, respectiv momentul achiziției sau dimensiunea transportului. Încă există încă nicio modalitate de a verifica în mod independent tranzacția.

Vladimir Putin a găsit aliați pentru Rusia. Kim Jong-un a avertizat SUA

În timp ce SUA și-a atras de partea sa Europa, care se confruntă cu probleme din ce în ce mai grave – scăderea puterii de cumpărare a populației, Rusia a reușit să se alieze cu forțe nucleare precum Coreea de Nord, Africa de Sud, China, India, plus alți jucători geostrategici importanți din lume, precum Brazilia.

La finalul lunii iulie, Kim Jong-un a avertizat că SUA trebuie să oprească urgent războiul din Ucraina, provocat de către Joe Biden și Partidul Democrat.

„Standardul dublu al Americii, care numește toate acțiunile noastre de rutină o ‘provocare’ și o ‘amenințare’, în timp ce desfășoară simultan exerciții militare comune la scară largă cu Coreea de Sud, care ne amenință securitatea – este literalmente ca un jaf. Acest lucru aduce relațiile bilaterale într-un punct din care aproape că nu există cale întoarcere, duce la conflict”, a declarat dictatorul de la Phenian.

Sursa: romaniatv.net

- Advertisement -


- Advertisement -

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

- Advertisement -
0 commission RO V2
Latest News

The Most Watched YouTube Videos and How Much Revenue They Generated

Created in 2005, YouTube has become the world’s most popular video streaming service. With 2.5 billion users each month,...
- Advertisement -

More Articles Like This