Tuesday, March 19, 2024

Putin, atac direct la adresa Americii! SUA, acuzate oficial de distrugerea conductei Nord Stream!

Must Read

Vladimir Putin a lansat un atac direct la adresa Americii, acuzând în mod oficial SUA de distrugerea conductei Nord Stream. Președintele Federației Ruse s-a dezlănțuit împotriva Occidentului cu ocazia ceremoniei de semnare a documentelor ce atestă anexarea regiunilor ocupate din Ucraina.

Vorbind despre situația geopolitică actuală, liderul de la Kremlin a atins și subiectul avariilor la unul dintre cele mai importante gazoducte care tranzitează Europa.

Vladimir Putin: „Au distrus conducta de la Nord Stream”

„Au distrus conducta Nord Stream. E foarte clar cine beneficiază de aceste lucruri. Există sute și sute de baze militare ale NATO. E clar cine beneficiază de aceste incidente. Actualii parteneri ai SUA știu că de fiecare dată când statele nu agrează ceva, introduc sancțiuni. Și asta se întâmplă peste tot, a declarat Putin la discursul de anexare a regiunilor separatiste”, a declarat Vladimir Putin.

- Advertisement -

Pe de altă parte, liderul de la Kremlin nu a scăpat ocazia să lanseze un nou atac la adresa capitalismului.

„Această lume capitalistă nu poate hrăni oamenii cu inflație. Modelul neocolonial de astăzi va genera o luptă până la final. Ei nu au nimic de oferit decât de a păstra acest model de jefuire. Astăzi au trecut la atacuri radicale împotiva valorilor familiei”, a reacționat Putin la discursul de anexare a regiunilor ocupate din Ucraina.

„Politicienii din Vest cer oamenilor să se spele mai puțin, să mănânce mai puțin și apoi dau vina pe Rusia. Dar acest lucru se întâmplă din cauza acțiunilor lor din ultimii ani. Vor să jefuiască țările de bogăția lor” – Vladimir Putin

În altă ordine de idei, președintele Rusiei a explodat și la adresa mișcării LGBT, acuzând politica Vestului privind educația sexuală: „Astăzi, au trecut la atacuri radicale împotiva valorilor familiei. Aș vrea să mă adresez nu numai celor din Rusia, ci tuturor. Vrem ca mama și tata să fie înlocuiți de părinte 1 și părinte 2? Vrem ca elevilor noștri să li se prezinte toate aceste deviații sexuale sau schimbări de gen? Iisus a spus că vom vedea popoarele prin acțiunile lor. Astăzi, luptăm pentru libertate. Nimic nu ar trebui să fie bazat pe ceea ce crede cineva de o altă țară. Trebuie să ne protejăm copiii și nepoții de aceste experimente”.

Sursa: gandul.ro

- Advertisement -


- Advertisement -
Subscribe
Notify of
guest

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments
- Advertisement -
Latest News

Un antreprenor argeșean deschide cea mai mare fabrică de prelucrare a lânii din Europa!

În decembrie 2022, în localitatea Costești , județul Argeș, antreprenorul Cristian Mercioniu a pus în funcțiune o fabrică de...
- Advertisement -

More Articles Like This

0
Would love your thoughts, please comment.x
()
x